Retrogradni Mars u Blizancima: šta svaki horoskopski znak može očekivati?

Od 30. oktobra 2022. pa sve do 12. januara 2023. osetićemo uticaj retrogradnog Marsa u Blizancima.

Mars — planeta odlučne akcije — je već započeo svoj tranzit kroz znak Blizanaca. Kada je Mars u ovom znaku, postoji jaka želja za deljenjem, učenjem i verbalnom konfrontacijom. To pojačava pritisak između odbrane naših uverenja i rada na postizanju kompromisnih rešenja. Zato se nemojte iznenaditi ako primetite da je vaša radoznalost ovih dana izraženija, a komunikacija brža nego inače. Ipak, pripazite se dezinformacija (ne samo onih koje dolaze do vas, već i onih koje vi širite dalje).

Retrogradni Mars je veliki događaj iz prostog razloga što ćemo čitavih sedam meseci imati prilike da "uživamo" u njegovom specifičnom hodu. Mars u Blizancima će nas naterati da istražimo sve ono što nas je do sad samo intrigiralo, a možda nismo imali hrabrosti da se upustimo u akciju.

S jedne strane, to može biti jako konstruktivna stvar, ali s druge strane - neki vid destrukcije je takođe zagarantovan. Zato vas na vreme upozoravamo: vodite računa kako ćete baratati svojim mačem (rečima) u narednim mesecima.

U nastavku teksta saznajte šta retrogradni Mars donosi svakom horoskopskom znaku ponaosob.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group