Horoskop - Zodijak

Razumećete ovo samo ako ste rođeni u znaku Ribe

Rođeni ste u periodu od 18. februara do 19. marta i vi ste poslednji, najnežniji znak zodijaka.

Imate veliko srce, puno topline, ljubaznosti i saosećanja. Vi se saosećate sa ljudima u vašoj blizini na način koji većina ljudi ne razume. To znači da osećate više od ostalih. Velikodušnost je sigurno jedna od vaših pozitivnih osobina i želite da pomognete bez očekivanja bilo čega zauzvrat.

Za vas, spoljašnja lepota ne igra ključnu ulogu, vi težite da procenite ljude prema njihovoj suštinskoj vrednosti. Potrebno je samo da znate šta se događa ispod površine, unutar duše. Živite u svetu mašte koji drugi jednostavno ne razumeju i vaša mašta ne poznaje granice, čak ni kada su potrebne stvarne odluke. Vi ste mešavina kontradikacija i neodlučnosti, tako da se često zaglavljujete u svojim snovima.

Intuicija je vaš vrhunac. Za nekoliko trenutaka osetite vibracije i govor tela na način koji je gotovo neobičan, jer je vaša veza sa univerzumom veoma moćna. Romantizam je vaša slaba tačka i, iako ne želite, nosite svoje srce na dlanu i žudite za ljubavlju i nežnim dodirom. Visok prag emotivnog bola je vaš prirodni dar. Biti tako emotivna nije uvek lako, tako da ste naučili kako se lako nositi sa svojim emocijama. Vi neverovatno podržavate svoje najmilije i uvek ih ohrabruje na ono što ih inspiriše i izaziva osećaj poverenja i optimizma.

Volite upoznavati ljude na dubljem nivou i ako vas neko ne inspiriše, brzo ćete se povući, jer površinski odnosi nisu baš vaš izbor. Vi ste umetnički i kreativni nastrojeni na svoj jedinstven način. Možda je muzika nešto, bez čega ne želite da živite. Ako naučite da budete prodorniji, možete stvoriti divan život sa povećanom kreativnošću i željom za umetničkim angažmanom. Drugi vas često potcenjuju i stalno se osećate pogrešno shvaćenim.

Obično krivite sebe za stvari zbog kojih niste krivi, jer samo želite mir i koherentnost u odnosima. Kada se osećate oštećeno, skloni ste da se povučete iz svega. Ribe daju prednost kvalitetu u odnosu na kvantitet, uključujući i na polju prijateljskih odnosa. Ne želite da gubite vreme zadržavajući stotine prijateljstava na površinskom nivou, i radije ćete se koncentrisati na duboke i intenzivne odnose. Veoma ste popularni u svojim društvenim krugovima jer ste iskreni prijatelj kome se može verovati. Najbolje cenite iskrene odnose i stavljate ljude koje volite ispred svega ostalog.

Radite jako u vezi sa vašom duhovnom stranom i često osećate duboku povezanost sa univerzumom, tako da vas zanimaju okultne prakse i neobične, neistražene stvari, što je izazov za vas. Vi ste u stanju da razumete govor tela i druge suptilne tragove, tako da brzo osećate da li neko pokušava da sakrije nešto od vas ili govori neistinu. Izuzetno ste neodlučni i uvek se trudite da donesete pravu odluku, tako da se morate osloboditi straha od neuspeha i otresti svoju labilnost, što vam posebno smeta u poslovnom polju. Ribe strahuju od odbijanja i osećaja da neće biti prihvaćeni, pa često ostaju po strani, kao posmatrač.

Prati vas jedinstven pogled na svet koji vam omogućava da vidite stvari izvan okvira, koje služe kao veliki izvor inspiracije. Oni koji su vam bliski moraju prihvatiti i razumeti da se ponekad možete povući u svoj svet bez razloga ili pobeći od gomile koja vas guši. Treba vam vremena da napunite baterije i dobijete nove ideje.

Pošto ste idealisti, ponekad i najbolji rezultat izgleda da je prosečan za vas. Uprkos svim talentima i resursima koje imate, vaše nisko samopoštovanje predstavlja prepreku na vašem putu.

M.L.

foto:sensa.si 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group