Rak, Škorpija & Ribe – majstori emocija

Rak, Škorpija i Ribe čine takozvani vodeni trio Zodijaka, poznati su po svojoj naglašenoj osetljivosti i snažnom emotivnom doživljaju okoline.

Ipak, vodeni element ih nije načinio osobama koje idu okolo i rado govore o istim tim emocijama, pa se zato često može čuti kako su upravo ovi znaci oličenje misterije, tajnovitosti i ćudljivosti.

Rak

Prvi na listi vodenih znkova koji karakteriše ne samo preterana osetljivost već i česta promenljivost raspoloženja. To je zapravo jedina konstanta u njihovom životu: činjenica da ništa nije trajno i postojano kao njihova potreba za stalnom promenom. Greh za koji su krivi kao pripadnici takozvane “kardinalne vode”. Jednog momenta imate osećaj da ste mu srušili čitav svet, a već drugog sa njim možete na kafu. Naizgled naivni, detinjasti i pre svega iskreni do srži u svemu što rade, Rakovi su brižni i zaštitnički nastrojeni prijatelji koje ćete želeti da sačuvate za ceo život.

Škorpija

Za razliku od Rakova, Škorpija neće ići okolo i žaliti se na nepravdu, već će svu svoju energiju usmeriti ka tome da dobro zavara svoje tragove. Tako nikada nećete moći ni da naslutite koliko ste je zapravo povredili. Dok ne dođe vreme za osvetu. A doći će, budite ubeđeni u to. Ovaj znak je opčinjen misterijama i stalno u potrazi za novim idejama kako će vam vratiti milo za drago. No, ovo ne znači da je Škorpija znak koji treba zaobilaziti – štaviše, uvek je dobro imati ih za prijatelje. Čvrsti su, postojani, jakog karaktera i kada jednom zavole budite ubeđeni da će ta ljubav i potrajati.

Ribe

Ribe možda jesu poslednji znak Zodijaka ali ih to ne čini manje emotivnim vodenim znakom. Naprotiv, ovaj znak je poznat po tome da je glavni empata u društvu. Ribe su uvek i u svakoj situaciji pune razumevanja za tuđe probleme, dok su svoje sklone da preuveličavaju do maksimuma. Često žive u nekom svom imaginarnom svetu gde se osećaju potpuno bezbedno igrajući po svojim emotivnim pravilima. Spremne da saslušaju i odglume tuđe rame za plakanje, Ribe su sklone da toliko “upiju” tudju tugu i patnju da se ponekad jedva mogu oporaviti i vratiti u svoju “normalu”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group