Rak, Lav, Vaga... kakva je ona devojka otkriva njen horoskopski znak!

“Gledaj majku – biraj ćerku” je prošlost! Kakva je ona devojka otkriva vam njen horoskopski znak!

Astrolozi kažu da je sve zapisano u zvezdama. A mi nemamo razloga da im ne verujemo. Već milion puta smo se uverili u istinitost njihovih predikcija, zar ne? Ne, nemojte nam reći da se baš nikada niste prepoznali u opisima osobina koje su karakteristične za vaš znak zodijaka.

Svako od nas je bar jednom zavirio u dnevni ili mesečni horoskop i pronašao neku zanimljivost koja ga je zaintrigirala. U tom smislu posebno je zanimljiva grana astrologije koja se naziva sinastrija, i koja nam kazuje kakvo je slaganje emotivnih partnera, odnosno – koliko su oni zapravo kompatibilni, te da li će njihova veza potrajati ili je osuđena na fijasko.

Ali, šta ako vam kažemo da možete odmah u startu saznati bar neke osnovne osobine žene koja vas privlači? I ne, ovaj tekst nije namenjen samo muškarcima, svaka pripadnica lepšeg pola se može pronaći u redovima koji slede i saznati šta je to njen glavni adut, a šta najveća mana - bar kada su emotivni odnosi u pitanju.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group