Pred nama je sezona Retro Merkura – proverite kako će uticati na vaš horoskopski znak!

Zvanično je počela retrogradna sezona.

Sa početkom septembra, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton su već stupili u svoj retrogradni hod, ali će se im se 9. septembra pridružiti i Merkur. Merkurovi retrogradni periodi su najozloglašeniji  jer su poznati po tome što izazivaju zabune kada je u pitanju komunikacija, tajming, zakazivanje, putovanja i još mnogo toga. Ovog puta će nas Merkur “mučiti” do 2. oktobra.

Merkur je planeta logistike i informacija, a tokom septembra i oktobra će se svoj retrogradni hod obavljati kroz dva različita horoskopska znaka — društveni vazdušni znak Vage i pragmatični zemljani znak Device. Merkur počinje svoj retrogradni hod u Vagi  9. septembra. Vaga je znak koji vlada partnerstvom, ugovorima i bitna joj je uravnoteženost,  što ukazuje na to da tokom perioda retrogradnog Merkura možemo očekivati povratak starih problema u našim ljubavnim životima ili bi pravni pregovori mogli naići na neočekivane prepreke. Važno je da vodite računa u komunikaciji tokom ovog perioda kako biste izbegli nesporazume.

Merkur će ponovo ući u znak Device 23. septembra, gde će provesti ostatak retrogradnog hoda. Devica je jedan od horoskopskih znakova kojim vlada Merkur, i povezana je sa rutinom, organizacijom i rasporedom. Ipak, moglo bi da dođe do raznih zabuna i kašnjenja zbog kojih će organizovanje našeg vremena biti frustrirajuće, pa toplo preporučujemo da ostavite dodatni prostor u svom kalendaru zbog raznih nepredvidivih događaja i kašnjenja i da još jednom proverite datume i vreme svojih obaveza.

Evo šta možete očekivati u periodu retrogradnog hoda Merkura, prema vašem  znaku i/ili podznaku:

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group