Poznate Device koje će vas navesti da poželite da ste jedna od njih

Biti Devica u Horoskopu je mnogo više od sposobnosti dobre organzacije i pedantnosti.

Ako želite da vaš grupni prijekat bude uspešan i zapamćen, trebaće vam jedna vrlo sposobna Devica u timu. Razlog tome je taj što se Device ne zadovoljavaju ničim manjim od savršenstva. Samim tim nije veliko iznenađenje da se mnoge slavne ličnosti nalaze među Devicama, a između ostalih i Beyonce. Bez obzira na odabrao polje za bitku, slavne ličnosti u znaku Device naporno su radile kako bi stekle svoje ime.

Mnogi pogrešno misle da su osobe predstavljene Devicom u horoskopu, sramežljive, povučene, pa čak i pomalo dosadne, ali je istina daleko od toga. Iako je više nego očigledna njihova naklonost humanitarnim ciljevima, Devica je itekako borbena, strastvena i senzualna osoba. Kao zemljani znak kojim vlada Merkur, ona je neverovatno pametna i ima odličan smisao za humor. Pre nego što vam pokažu svoje pravo lice Device moraju da se uvere da ste osoba od poverenja. A koje se to slavne ličnosti nalaze među Devicama, otkrivamo vam u redovima koji slede.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group