Pozitivne i negativne strane jednog Raka

Ako postoji jedan horoskopski znak na kog svi mogu da se oslone, onda je to Rak.

Osobe rođene u znaku Raka su najosetljivije koje ćete ikad imati priliku da upoznate, one iskreno i predano brinu o drugima i nude im svoju bezuslovnu podršku. Rak je neko ko voli sigurnost i stabilnost, i u suštini najviše vremena teži da provodi u udobnosti vlastitog doma. On predstavlja četvrti po redu znak u Zodijaku, koji je predstavljen krabom. Ovim znakom vlada Mesec, što znači da on može biti vrlo ćudljiv i da se njegovi stavovi mogu menjati baš kao plima i oseka. Rak je onaj koji vlada emocijama a to se preliva u intuiciju i psihičke sposobnosti. U redovima koji slede otkrivamo vam najbolje i najgore strane jednog Raka.

POZITIVNE STRANE RAKOVA

Lojalnost – Jedna od najboljih osobina koju Rak poseduje je svakako lojalnost. On je tip osobe koja će onima koje voli i poštuje biti odana do kraja večnosti, uprkos svemu.

Smisao za humor – Možda ne deluje tako na prvi pogled ali je Rak zapravo istinski šaljivdžija. Možda njegov smisao za humor ne razumeju svi ali on nikad nema nameru da nekog uvredi svojim šalama.

Intuitivnost – Rak je onaj koji se oslanja na svoj “osećaj u crevima” kada se potegne pitanje donošenja važnih odluka. On više veruj svojoj intuiciji nego svoj logici ovog sveta.

Zaštitnički stav – Rakovi su izuzetno zaštitnički nastrojeni prema ljudima koje vole. Za svoje najbolje prijatelje i porodicu Rak je spreman sve da uradi.

NEGATIVNE STRANE RAKOVA

Ćudljivost – Preterana emotivnost je ona koja kod Rakova izaziva ćudljivost. Rak je svima dobro poznat po svom temperamentnom raspoloženju koje se menja brzinom svetlosti.

Paranoičnost – Rak želi u svakom trenutku sve da zna. Ako neko ili nešto sputava njegovu potragu za odgovorima Rak postaje krajnje paranoičan. Po prirodi vrlo sumnjičav Rak je onaj koji će ispod oka posmatrati svakog ko mu iznenada priđe.

Samosažaljevanje – Rak je neko ko definitivno ne zna najbolje da prihvati kritiku, čak i ako je vrlo dobronamerna. Ako čuje kritiku na svoj račun Rak ima tendenciju da postaje jedno sa njom. Vrlo malo je potrebno da bi neko poljuljao samopouzdanje jednog Raka.

Ž.J.

Izvor: Your Tango

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group