Počela je sezona Blizanaca: otkrivamo kako će uticati na vaš znak Zodijaka

Sezona Bika se završila i nakon dana odmora i mira, sada smo ušli u period kada su naši kalendari ispunjeni društvenim obavezama, nakon što je Sunce ušlo u znak Blizanaca.

Sezona Blizanaca nas podseća da je veza ključna i da smo često nagrađeni kada pratimo svoju radoznalost. „Energija Blizanaca je tu da ubrza stvari. Svi se osećamo otvorenije, energično i društvenije, i skloniji smo pravljenju planova i traženju zabave“, kaže astrolog.

Sezona Blizanaca ove godine počinje 22. maja i traje do 21. juna, kada počinje sezona Raka. Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije. Potreba za učenjem i novim znanjem se povećava tokom ovog perioda, jer su Blizanci znak komunikacije, znanja i među najinteligentnijima u zodijaku. Blizanci su promenljiv znak koji je fleksibilan, otvoren i prilagodljiv i signalizuje promene. Kao i svojstva znaka, sezona Blizanaca nas priprema za leto - sezonu zabava i bezbrižnosti.

Astrolozi objašnjavaju da tokom sezone Blizanaca postoji napetost u našim umovima i dodaje da ovaj period „može dovesti do nestrpljenja i nedostatka filtera u našim mislima“. Ako pokušavate da izbegnete ove zamke ili želite da maksimalno iskoristite ovu uzbudljivu astrološku sezonu, pogledajte sve što treba da znate o sezoni Blizanaca.

Sezona Blizanaca: Šta očekivati 2023.?

Doba Blizanaca je generalno veoma društveno vreme, ali ove godine nas takođe poziva da malo usporimo i razmislimo. „Očekujte eksplozije iz prošlosti i spremite se da se ponovo povežete sa starim prijateljima“, kažu astrolozi.

Plutonova retrogradnost koja je počela 1. maja će se promeniti na neko vreme kada ta planeta bude u Jarcu, omogućavajući vam da se osvrnete unazad i procenite posao koji ste do sada uradili. Retrogradni Saturn počinje 17. juna i takođe će vas podstaći na duboku unutrašnju pretragu i rad. Kombinujte to sa punim mesecom u Strelcu 3. juna, koji nas inspiriše da tražimo istinu i istražujemo nepoznato i dobićete sezonu savršenu za rast i lični napredak.

Generalno, doba Blizanaca znači zabava, flert, ljubavna energija...Venera se pridružuje Marsu u smelom, strastvenom Lavu 5. juna, što znači da će početak leta sigurno biti pun vruće, ekstrovertne energije.

Sezona koja je tek počela znači da moramo naporno da radimo da bismo ostvarili svoje ciljeve, iako moramo da pazimo na nesigurnosti koje se mogu pojaviti i uzbuđenje koje će nas preplaviti. Sezona Blizanaca nas poziva da se prepustimo, da se povežemo sa detetom koje krijemo u sebi i da budemo razigraniji.

Kako će ova sezona uticati na vaš znak Zodijaka otkrijte u galeriji fotografija:

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group