Pluton se vratio u Vodoliju posle 226 godina - Šta ovo znači za vaš horoskopski znak?

Plutonu je potrebno oko 248 godina da kruži oko Sunca i jedna je od retkih planeta koja čini važne poteze samo nekoliko puta tokom prosečnog ljudskog životnog veka.

Dok nastavljamo da guramo Pluton na našu listu planeta i van nje, astrološki, on i dalje drži svoje mesto. Pluton je 20. januara, ušao u Vodoliju, označavajući poslednji put da će planeta povezana sa smrću, uništenjem i podzemnim svetom biti retrogradna između znakova zodijaka kojima vlada Saturn. Iako je planeta nakratko gostovala u Vodoliji između 23. marta i 11. juna prošle godine, planira veće preseljenje u Vodoliju između 20. januara i 1. septembra 2024. i ostaće tamo sa torbom i prtljagom do 8. marta 2043. Za poslednjih 15 godina, Pluton je bio u Jarcu, vodeći globalne institucije, organizacije i imperije ka uspehu, ali kako uđe u Vodoliju, uticaće na transformaciju, lični rast, dinamiku moći, seksualnost, revoluciju i tehnologiju, gurajući nas da prodremo u dubine naše podsvesti.

Zašto je ovaj tranzit toliko uticajan?

Plutonu je potrebno oko 248 godina da kruži oko Sunca i jedna je od retkih planeta koja napravi važne pokrete samo nekoliko puta tokom prosečnog ljudskog života. Ovo postavlja temelje za revoluciju, promenu i transformaciju za generacije koje dolaze. Poslednji put kada je Pluton bio u Vodoliji bio je od 1778. do 1798. godine i ovaj period je promenio igru u istoriji čovečanstva sa važnim događajima kao što su Francuska revolucija i Irski ustanak koji su se odigrali tokom ovih godina.

Kada će Pluton ući u Vodoliju?

Kako se Pluton sprema da napusti Jarca 20. januara 2024. i ostane u Vodoliji do 1. septembra 2024., to nam daje uvid u naredne dve decenije koje slede. Pripremite se za eru ispunjenu saradnjom koja pruža podršku u kojoj prilike, veze i preokret događaja koji podržavaju altruističniju temu života postaju naglašeni.

Koje su to velike promene koje ovaj tranzit donosi za horoskopske znakove? Otkrijte u galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group