Ovi horoskopski znaci su zavidni, ljubomorni, i očajnički traže vašu pažnju

Za zavist su potrebne samo dve strane, dok ljubomora uvek uključuje i treću osobu.

"Čovek koji ne voli nije sposoban osetiti veličinu tuđe ljubavi, niti snagu ljubomore, niti opasnost koja se u njoj krije" - reče čuveni Ivo Andrić na temu tog poznatog neprijatnog osećanja koje smo svi mi bar jednom u životu neminovno osetili. Priznajte - koliko ste samo puta osetili taj nemir u stomaku i poželeli da se vi nađete na nečijem mestu?

Ljubomora je prirodna ljudska emocija koju svi doživljavamo s vremena na vreme. Neki bi rekli da je čak i poželjna jer nam signalizira da bismo lako mogli da izgubimo nekog do koga nam je stalo. Zavist, s druge strane, zna biti prilično naporna "disciplina" za ubijanje u pojam, posebno kada je usmerena ka osobi koju ne smatrate dovoljno kvalitetnom a ipak svesno pristajete da se besomučno upoređujete sa njom. 

Astrološki gledano, neki horoskopski znaci su ipak zavidniji i ljubomorniji od drugih, a listu od top 5 veličanstvenih predstavljamo vam u nastavku ovog teksta.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group