Horoskop - Zodijak

Ovan, Lav & Strelac – majstori akcije

Ovan, Lav i Strelac – vatreni trio Zodijaka, ljudi poznati po svojoj hrabrosti, srčanosti i aktivnom duhu. A zašto je to tako, pitaćete se?

Odgovor leži u elementu vatre, koji se bar u duhovnom smislu oduvek vezivao za strastvenost, kreativnost, visoku motivaciju. C'mon baby light my fire – ne kažemo li to u momentima kada želimo da se ponovo osetimo aktivno, poletno, odlučno, živo?

Upravo ta večna vatra duha nešto je što nikada ne napušta pripadnike ovog tripliciteta.

Ovan

Prvi u svakom mogućem pogledu. Spontani kreativac, uvek spreman na akciju, čak i onda kada ona podrazumeva probijanje zida glavom. Ovnovi mrze dosadu, ne vole da žive u prošlosti a oči su im uvek uprte u nove projekte, nove mogućnosti, nove ljubavi. Prvi znak Zodijaka nesumnjivo voli da bude takav i u svim ostalim segmentima života, ali zbog svoje nestrpljivosti i često previše grubog i direktnog pristupa zna da odustane i pre samog cilja. Ovo uglavnom ne znači da se Ovan neće boriti za ono za šta mu je iskreno stalo, već da tih stvari (i ljudi) uglavnom ima manje nego što biste pomislili.

Lav

Za razliku od Ovnova, Lavovi vole da budu ne samo prvi već i u konstantnom centru pažnje. Akcija je u njihovom slučaju uglavnom najpre usmerena na njih same, a tek onda na ostatak sveta. Strastveni, pokretni, umiljati, sa izuzetnim organizatorskim sposobnostima, Lavovi su spremni da učine sve kako bi dobili 5 minuta slave u vašim očima. Zauzvrat možete očekivati odanog prijatelja i saradnika, jer ne zaboravite – ipak je reč o fiksnoj vatri. Lavovi su najtvrdoglaviji vatreni znak, ali isto tako i najpostojaniji u emotivnom smislu onda kada uvide da neko zaslužuje njihovu pažnju.

Strelac

Ovde je već reč o veseloj vatri, pa se tako za tipičnog Strelca može reći da je najoptimističniji pripadnik vatrenih znakova. Iako se ponekad može učiniti da je ovaj znak sklon preteranoj filozofiji, njihova akcija je ipak uvek dobro proračunata i nimalo apstraktna. Strelci vole da “osete” život i da deluju u skladu sa tim svojim osećajem, i jedina stvar sa kojom nikad nisu spremni da trguju jeste njihova sloboda. Zato nemojte ni pokušavati da ih obuzdate jer ćete na taj način samo izgubiti njihovo poverenje. A to je nešto u šta se svaki Strelac kune!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group