Otkrijte kako sezona Strelca utiče na vaš horoskopski znak

Ako osećate pojačanu energiju i nemir, možete zbog toga okriviti astrologiju.

To je zato što je počela sezona Strelca koja će trejati do 21. decembra, a vatreni znak nas ohrabruje da proširimo svoje vidike i izazovemo svoje radoznale umove.

Tokom narednih nekoliko nedelja, očekujte da ćete se osećati inspirisano i da ćete pronaći svetlu stranu čak i usred stresa praznične sezone. Strelac širi dobre vibracije tokom decembra, pa da biste u potpunosti iskoristili ovo srećno vreme, potrebno je da znate kako sezona Strelca 2022. utiče na vaš horoskopski znak.

Strelac ide gde god vetar duva. Na kraju krajeva, to je promenljiv znak, željan rasta i pomeranja granica. Oštar vatreni znak je željan znanja – što može objasniti zašto biste se mogli osećati prinuđenim da naučite novu veštinu ili planirate putovanje na mesto na kome nikada ranije niste bili. Sve u svemu, ovo je moćan trenutak da proširite, naučite i precrtate neke stvari sa vaše liste.

„Energija Strelca je sve o učenju novih stvari i otvaranju naših umova“, kaže astrolog i autor knjige Sun Signs In Love. „Horizont počinje da se širi, što je odlično vreme da se proširite i fizički i filozofski.“

Nastavite sa čitanjem i u galeriji otkrijte kako sezona Strelca 2022. utiče na vaš horoskopski znak, kao i kako iskoristiti njegovu veselu energiju.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group