Oni znaju da iskoriste trenutak: najspontaniji horoskopski znaci

"Biti spontan znači živeti od trenutka do trenutka, odgovarati na ono što jeste bez predrasuda, bez umovanja, bez prošlosti, bez budućnosti, bez ikakvog vremena."

Da li vam se dopada ova definicija spontanosti? Da li sebe smatrate previše uštogljenom, praktičnom osobom koja uvek ima spremljenu listu uredno zacrtanih planova unapred, ili biste sebe ipak okarakterisali kao nekog ko zna da živi za trenutak? Spontanost, ma koliko privlačno zvučala, za neke ljude predstavlja mač sa dve oštrice, a nekima je dar od Boga... ili bolje reći zvezda.

Neki ljudi vole da jurišaju unaokolo, slobodni i nesputani kao prava velika deca. Planiraju putovanja iz hira, kupuju skupe stvari bez mnogo razmišljanja, i uvek su spremni da krenu u neku ludu avanturu u poslednjem trenutku. Volimo ih zbog njihovog urođenog šarma, dečije radoznalosti i neverovatne pozitivne energije kojom pokreću sve, pa čak i one najstidljivije.

Da li je spontanost nešto što se može naučiti, ili se sa njom ipak rađamo? Zvezde znaju odgovor na ovo pitanje! U nastavku teksta pogledajte listu najspontanijih horoskopskih znakova - možda se među njima krije i neko iz vaše okoline.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group