Oni baš znaju da uživaju: 5 najvećih hedonista Zodijaka

Hedonista mnogo svog fokusa stavlja na potragu za zadovoljstvom...

Hedonisti su senzualni, pridaju veću vrednost zadovoljenju svojih potreba, i ćesto deluje kao da su dovoljni sami sebi. Ako se vama više dopadaju pravila i živite prema očekivanjima, verovatno niste u potpunosti hedonista. Možda će povremeno biti trenutaka kada ćete se prepustiti izazovima, ali većinu vremena vodite prilično konvencionalan i miran život. I to je sasvim ok.

Život u skladu s hedonističkim načelima zahteva određene kvalitete, stoga je razumljivo da astrologija igra određenu ulogu u tome. Hedonistički horoskopski znaci često su stigmatizovani jer ne osećaju potrebu da se pridržavaju normi ili da rade ono što se od njih očekuje.

Ako gajite puritanski stav ili nikada ne prekršite pravila, možda ćete se teško prilagoditi životu ispunjenom telesnim užicima i zadovoljstvima. S druge strane, ako ste skloni impulsivnim postupcima, teško vam je da se oduprete iskušenjima ili jednostavno uživate u hedonističkom načinu života, imate sve predispozicije da budete istinski hedonista.

A u galeriji vam otkrivamo koji su to horoskopski znaci okarakterisani kao najveći hedonisti...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group