Horoskop - Zodijak

Odlike jednog Strelca u krupnom planu

Strelac koji je u Zodijaku predstavljen kao lik sa lukom u ruci, uvek je u potrazi za novim saznanjima.

Kao poslednji vatreni znak Zodijaka, Strelac pokreće mnoge teme, pogađajući svojim strelama samu srž problema. On je neko ko uvek juri za novi geografskim, intelektualnim i duhovnim avanturama. Strelac je neko koga ćete uvek sresti na putovanjima oko sveta, sa rečnikom u jednoj i dvogledom u drugoj ruci.

Nije veliko iznenađenje što baš Jupiter planeta obilja, duhovnosti i rasta upravlja Strelčevim potezima. Upravo zahvaljujući svojim putovanjima Strelac je neko ko će vam uvek ispričati neku zanimljivu priču i slatko vas nasmejati. Bez velikog napora, Strelac poput magneta privlači osobe oko sebe i sklapa prijateljstva. Isto se događa i na njegovom ljubavnom planu.

Strelca često nazivaju komičarem Zodijaka, jer uvek zna kako da podigne raspoloženje u prostoriji. Pa opet često se dešava da Strelac zaboravi da svoj “oštar jezik” drži za zubima, zbog čega često dolazi u sukob sa dragim ljudima. I mada zna mnogo toga, Strelac ipak ne zna sve, a ako nije dovoljno pažljiv može svojim stavom izgledati arogantno i pretenciozno.

Strelac je promenjiv znak, što znači da je vrlo prilagodljiv i fleksibilan. Ovo se savršeno poklapa sa duboko ukorenjenom željom jednog Strelca da bude deo promene. Strelac je rođen da istražuje i luta po svetu u potrazi sa svojom srećom. Uvek u pokretu, Strealc je neko koga ne drži mesto niti situacija koju ne smatra izazovnom.

Kada je ljubav u pitanju Strelac uz sebe želi kopilota. Strelac će vešto izbeći svaki oblik vezivanja i sputavanja u vezi, i uvek će jasno staviti do znanja partneru da mu je kretanje ključno u životu. Ako u svoj život odlučite da pustite jednog Strelca, pobrinite se da uvek imate spakovan ranac sa neophodnim stvarima i pasoš u džepu.

Ž.J.

Izvor: Allure

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group