Očekujte neočekivano: kako će retrogradni Uran uticati na vaš znak Zodijaka

Dok vas pomisao na retrogradni Merkur može naterati da se osećate očajno, retrogradni Uran — koji je počeo 24. avgusta 2022. i traje do januara 2023. nije nešto o čemu preterano treba da brinete.

Ovaj tranzit se odvija u tvrdoglavom Biku, gurajući vas da procenite svoj rast u odnosu na vašu ličnu vrednost. Uprkos naglim pomacima po kojima je poznat retrogradni Uran, efekti su obično suptilni. Ali to ne znači da neće izazvati udarne talase.

Revolucionarna planeta rekapitulira dugoročni napredak koji ste napravili, pa biste možda želeli da znate kako će retrogradni Uran uticati na vaš horoskopski znak. Retrogradnost Urana se dešava jednom godišnje i traje otprilike pet meseci, ali u svakom znaku provede sedam godina. U astrologiji, Uran je spoljna planeta, što znači da dugoročno odražava vaš rast i obrasce. Progresivna planeta predstavlja promenu i pobunu, tako da možete primetiti poremećaje i nagle promene tokom njenog retrogradnog perioda.

Uran je stacioniran u Biku od 2018. Zemljani znak je fokusiran na materijalne udobnosti, tako da će narednih pet meseci biti sve u vezi sa procenom sopstvene vrednosti i promenom onoga što vam je potrebno da biste se osećali stabilno. Pošto Bik vlada materijalnim dobrima, u većem obimu, Uranov povratak prolazi kroz promene u pogledu finansija.

Retrogradni periodi su vreme za usporavanje i razmišljanje, a Uranov obrt je moćan trenutak za pauzu i sagledavanje našeg rasta.

Nastavite da čitate i u galeriji saznajte kako će retrogradni Uran uticati na vaš horoskopski znak.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group