Najveće introverti zodijaka: horoskopski znaci kojima samoća najviše prija

Svi ih znamo. Oni su ratnici koji rade od kuće, „tihi prijatelji“, oni koji se raduju otkazanim planovima — introverti!

U svetu koji često pritiska ljude da budu društveni, introvertnost može biti frustrirajuća i zbunjujuća. Uče nas da moramo da razgovaramo sa ljudima koje ne poznajemo da bismo unapredili svoje karijere („umrežavanje“ je tako iscrpljujuće) i da moramo da budemo društveni da bismo se osećali ispunjeno (iako su druženja jedan na jedan često jedino što nam zapravo treba kako bismo popravili dan).

Neki od nas jednostavno ne uživaju (ili se ne osećaju bezbedno) da projektuju svoje ličnosti u svet — i u tome nema ništa loše! 

Iako verujemo da jednostavnoj introvertnoj/ekstrovertnoj kategorizaciji nedostaje nijansa sive (jer, ne može baš sve biti tako crno-belo), ona može biti od pomoći za samoispitivanje. Čuveni psihoanalitičar Karl Jung teoretizirao je da je ono što razlikuje introvertne od ekstrovertnih način na koji ljudi crpu svoju energiju. Ako smatrate da vas druženje čini da se osećate življe, verovatno ste ekstrovert. Ako u sebi, a ne u društvu, tražite takav oživljavajući osećaj, verovatno ste introvert!

Ono što čini da se svaki od horoskopskih znakova u nastavku kvalifikuje kao „introvertan“ varira — jedan od njih teži da se fokusira na duhovne potrage u najdubljim delovima sebe, drugi se stalno pita kako da učini svoj mali svet boljim, dok je treći jako dobar u balansiranju između samoće i druženja.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group