Najprgaviji znaci Zodijaka: gunđanje od jutra do mraka

Ne otkrivamo imena, ne diramo u pretpostavke, ali svi znamo nekoga ko se stalno žali zato što mušica leti. Postoje ljudi koji imaju jedinstvenu sposobnost da pronađu negativan aspekt u skoro svemu.

Učiniće vam uslugu i otići sa vama do onog restorana u koji ste toliko dugo želeli da odete i konačno ste uspeli da rezervišete sto. Međutim, oni će se žaliti: da je osvetljenje prenisko, da stolice nisu bile udobne, da je meni nepotpun, a cene nerazumne.

Vreme je takođe jedna od njihovih omiljenih tema. Ako je prevruće, previše hladno, previše vlažno, previše sunca – gunđanje je neizbežno. Njihov život je neprestana sapunica ili drama. Sve loše što im se desi propraćeno je monologom, a neki od njih čak lako osvajaju Oskare za glumu.

Da, negodovanje može biti zdrav način reagovanja na sve što vas muči, u smislu da izražavate svoja osećanja. To može biti i način komunikacije, da razgovarate sa svojim voljenima o onome što vas brine u vašem životu. S druge strane, prekomerno kukanje je trenutak gde se granica između dobrog i lošeg zamagljuje. Kao što se to dešava u drugim slučajevima, astrologija takođe daje dobar uvid u to ko bi mogao da bude najveći negativac Zodijaka. Nastavite da čitate i u galeriji saznajte koji horoskopski znaci su najprgaviji.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group