Horoskop - Zodijak

Najmiroljubljiviji znaci u Zodijaku

Da li vam se ponekad čini da oko pojedinih ljudi sija aura mira i staloženosti, dok vi eksplodirate za svaku sitnicu?

Možda ste se i zapitali ponekad šta ih to čini tako staloženim i miroljubivim. Da li je to nešto s čim se rađamo, ili to postajemo tokom života? Sa astrološkog stanovišta uticaj planeta igra veliku ulogu u formiranju karaktera svakog od nas, osim činjenice da svako ponaosob može uticati na svoje ponašanje u određenom trenutku za šta je potrebno samo mnogo truda. Otkrivamo vam u tom pogledu ko su najmiroljubljiviji znaci u Zodijaku, upravo oni koji će sve učiniti da ne dođe do svađe i eksplozije.

VODOLIJA

Vodolije su uvek u prvim redovima kada je u pitanju borba za socijalnu i globalnu nepravdu. Međutim, nedostaje im ta ista energija kada su u pitanju njihovi lični odnosi. Vodolija nikad neće istupiti pred drugima sa namerom da brani sebe i svoje zamisli, niti će ih nametati drugima. Nastoje da se ne upliću u tračeve i prepirke drugih ljudi, istovremeno tražeći način kako da smire nastalu situaciju. Poput drona oni nadgledaju dešavanja u svom krugu važnih ljudi, pazeći na osećanja svakog od njih. Vodolija se nikad neće uvrediti ako nije pozvana na zabavu od strane osobe sa kojom je u dobrim odnosima, smatrajući da je ova to sigurno previdela.

VAGA

Vage se ne opterećuju snažnim izjava u javnosti niti ostavljanjem utiska. One su više za mirovni ugovor i zadovoljenje svih strana. Njihova misija je zbližavanje ljudi, pa su samim tim one uvek te koje nastoje da pomire zavađene strane u svojim društvenim krugovima. Vage uvek gledaju da budu od koristi osobi sa kojom su bliske. Dok sa jedne strane razumeju vašu ljutnju na treću osobu, s druge pokušavaju da je opravdaju u vašim očima i na taj način vas zbliže ponovo. Ukoliko može, jedna Vaga će izbeći svađu po svaku cenu.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group