Najbolje boje za jednog Jarca kao i one koje bi trebalo da izbegava

Koja je to boja koja podiže raspoloženje jednom Jarcu?

Osobe rođene između 22.12. i 19.01. pripadaju znaku Jarca i poznate su po svom odgovornom i diciplinovanom maniru. One ne podvijaju rep kada stvari postanu teške, i mada i same znaju da budu poprilično “teške”, po svojoj prirodi one su rođene da budu vođe. Drugi im se dive zbog njihove praktičnosti i samokontrole, kao i činjenice da uvek teže ka savršenstvu.

Boje su s druge strane važna odlika nečijeg karaktera. Ako zavirite u svoj ormar sigurno ćete primetiti da se jedna boja posebno izdvaja u njemu. Kada je izbor boja u pitanju, ne misli se samo na odeću. Tu je pitanje izbora boja na zidovima dnevne sobe, posteljine u spavaćoj sobi, obuće, boje kose, pa čak i boje četkice za zube. Naime, veza između znaka u horoskopu i boje najbolje opisuje vašu ličnost i može vam pomoći da budete svesni svojih vrednosti u svakodnevnom životu.

NAJBOLJE BOJE ZA JEDNOG JARCA SU:

  • SIVA

  • BOJA KOŽE

  • PLAVA

Ove boje na najbolji način predstavljaju karakteristike jednog Jarca. Kao zemljani znak nije veliko iznenađenje da Jarcu prijaju meki neutralni tonovi. Siva je boja koja je u korelaciji sa pouzdanom i čvrstom prirodom Jarca. Ova boja može biti viđena i kao vrlo blaga i kao oštra, baš poput ličnosti jednog Jarca. Siva boja Jarčevina najbolje pristaje u vidu garderobe.

Takođe budući da Jarčevi sve shvataju vrlo ozbiljno, oni spadaju među najpozdanije znake. Ovde na scenu stupa boja kože (tena). Boja kože se vezuje za osećaj formalnosti. Snaga jednog Jarca se najbolje odražava putem ove boje. Takođe i ovu boju Jarac može da primeni u vidu odeće, ali i kao vid dekora u enterijeru.

Plava boja predstavlja inteligenciju i odanost Jarčeva. Ljudi koji su Jarčevima bliski nikad se neće osećati usamljeno i napušteno, jer im Jarčevi ulivaju sigurnost. Svetle plave košulje i farmerke su tipičan autfit za jednog Jarca. Takođe Jarcu najviše prija da sebe okruži plavetnilom mora, plavim jastucima i dekorativnim elementima.

BOJE KOJE BI JARAC TREBALO DA IZBEGAVA:

  • ŽUTA

  • PINK

  • BRAON

Sve što jedan Jarac predstavlja ne može se videti u ovim bojama. Žuta boja predstavlja vedar i srećan stav, i mada Jarac može imati ove trenutke, to najčešće nije njegovo opšte stanje. Žuta takođe sugeriše neodgovornu prirodu, što je vrlo malo verovatno za jednog Jarca.

Pink je boja koja otkiva saosećanje i zaigranost. Ponekad je Jarčevima teško da pokažu empatiju i to proizilazi iz toga što vrlo ozbiljno shvataju stvari. Pink je boja koja ne simbolizuje karakteristike Jarčeva.

Slično tome braon boja predstavlja prijateljsku ličnost. Iako je Jarčevima teško da to sebi (i drugima) priznaju, oni nisu najljubaznije osobe na svetu. U većini slučajeva oni kažu što im je na umu, bilo to dobro ili loše, što drugim ljudima većinom ne prija.

Ž.J.

Izvor: Your Tango

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group