Mars je ušao u znak Lava i ovim znacima donosi velike promene

Kreativnost, eksces i akcija!

Planeta Mars je u vatrenom znaku Lava od 20. maja, dajući intenzitet svemu što radimo. Mars predstavlja akciju, afirmaciju, odlučnost i hrabrost i do 10. jula, dokle će biti u Lavu, stvara potrebe za zabavom, isticanjem i izražavanjem emocija.

Međutim, postoje tri znaka koji će mnogo snažnije i pozitivnije osetiti uticaj ove planete i to su niko drugi do vatreni znaci.

Ovan

Mars je vaša vladajuća planeta i donosi pozitivan razvoj vašeg ljubavnog života. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati novu osobu, a ako ste u vezi onda će stvari od sada biti mnogo bolje. Bićete dobro raspoloženi i poželećete da često izlazite i srećete prijatelje. Puni ste energije i osećate da vas ništa ne može zaustaviti.

Lav

Dinamičnost, energija, kreativnost. Mars u vašem znaku vam daje ove elemente i naoružava vas odlučnošću da se suočite sa svakom situacijom pred kojom se nađete. Pravo je vreme da postavite nove ciljeve i izdvojite se od ostalih. Imaćete razvoj u ljubavi i ako ste slobodni, odnosno priliku da upoznate novu osobu.

Strelac

Optimizam, putovanja, entuzijazam i apetit za akciju. Mars u Lavu pozitivno utiče na Strelca i klima je pogodna za vašu karijeru. Iskoristite prilike koje vam se nađu, ali izbegavajte impulsivne poteze.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group