Horoskop - Zodijak

Mesečni horoskop za Raka u novembru

Novembar je važan mesec za jednog Raka.

Nezavisno od toga da li vodite poetski život ili ste poprilikno prizemljena osoba, novembar vam sprema velike stvari. Teško će vam doduše biti da shvatite poentu nekih dešavanja, ali na svu sreću pozitivna planetarna pomeranja će vam pomoći da se krećete kroz ovu energičnu gužvu u saobraćaju. Kada Merkur i Mars konačno završe svoj hod unazad, osetićete veliko olakšanje, kao da vas je neko zaokrenuo u mestu i pokazao vam kuda treba da idete.

Padovi sa kojima ste se suočavali u poslednjih nekoliko meseci, kao i gomila pogrešnih ljudi koje ste sretali i sa kojima ste komunicirali, konačno prestaju da vas dotiču. Iako vam stvari nisu išle niz ruku, od polovine novembra osetićete kako pritisak naglo opada i kako se sve vraća u savršenu normalu.

Ova promena energije poboljšaće i vaš romantični život. Da, dobro ste pročitali: od polovine novembra očekuje vas rasplamsanje na polju ljubavi. I ne vredi da se opirete – uživajte, zaslužili ste! Mlad Mesec u Škopriji oko 15. novembra donosi vam veliku dozu kreativnosti i energije, a na vama je samo da se prepustite užitku. Ovo je takođe izvrsan period za malo zabave i noviteta u spavaćoj sobi.

Kada se Sunce useli u Strelca krajem novembra započinje za vas nova sezona avantura i otkrića. Zanimljivo je na koji način energija Sunca pokreće jednog Raka. Delovaćete vrlo zaljubljeno i zadovoljno. Takođe moraćete da obratite pažnju na vašu svakodnevnu rutinu i da prilagodite neke od stvari aktuelnim dešavanjima u svom životu.

Sa nastupom pomračenja Meseca 30. novembra u Blizanicima nudi vam se snažan pomak na polju perspektive. Ovaj pomak će izuzetno dugo trajati što znači da je zgodan trenutak za donošenje važnih odluka. Ako je nekom području vašeg života potrebno više pažnje, to će biti trenutak kada ćete dobiti priliku da mu se posvetite.

Do kraja meseca bi bilo poželjno da se fokusirate i na svoje zdravstveno stanje. Briga o sebi je mnogo više od fizičkog izgleda, zato počnite od onog što vas istinski zabrinjava i što vam ne dopušta da zablistate.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group