Horoskop - Zodijak

Mesečni horoskop za Lava u novembru

Početak novembra je važan za mnoge znake Zodijaka, a Lav je svakako jedan od njih.

Turbulencija koju ste osetili tokom tri nedelje koliko je trajao Merkurov – hod u nazad, konačno popušta. Takođe ovih dana i Mars završava svoju retrogradu i samim tim vi osećate priliv nove pozitivne energije. Još od septembra Lav je mogao osetiti kako ga ove dve planete vuku unazad i kako mu daju lažne uspone. Od sredine novembra stvari će se vratiti na svoju putanju i vi ćete se probuditi iz jednog nemirnog sna.

Mlad Mesec u Škorpiji vam daje divnu priliku za brojna uzbudljiva zbivanja. Pre svega ono što treba da uradite jeste da obratite pažnju na vaš dom i porodicu, jer je tamo skladan odnos najpotrebniji. Važno je da pronađete način za poboljšanje odnosa, a vaša kreativnost vam pri tome može u velikoj meri pomoći. Takođe ovo je dobar period za oslobađanja od svih suvišnih stvari u vašem životu, onih koje vas sputavaju i ne daju vam da budete kralj kakav zaslužujete.

U slučaju da vam je promaklo, 2021. godina će biti izuzetno važna za vaš znak. Ovo je s toga pogodan trenutak da se uverite da stojite sa obe noge čvrsto na zemlji. Samo ćete tako moći da se fokusirate i pretvorite svoje snove u stvarnost. Samo će nebo biti granica za vas kada Sunce 21. novembra sklizne ka Strelcu. Svojom vatrenom stihijm Strelac će podstaći vaš duh. U danima koji će uslediti bićete inspirisani za velika dela, i nećete stajati dok ih ne ostvarite.

Ako je potrebno da promenite posao kojim se bavite, ovo će biti idealan trenutak. Takođe sve ono što ste oklevali da mesecima unazad kažete voljenoj osobi, sada ćete biti dovoljno hrabri da to uradite. Ne treba previše da se opterećujete razmišljanjem, jer su zvezde na vašoj strani. Vodite se onim što vam srcu prija.

I na samom kraju lepe vesti vas očekuju krajem novembra kada će pomračenje Meseca u Blizancima biti aktivno i kada će dotaći područje u vašem životu povezano sa ljudima u vašem užem krugu. Ova aktivnost će se nastaviti tokom narednih nekoliko meseci što zanči da ćete dobiti priliku da se posvetite onima koji vam znače; da zaključite važne poslove; da se oslobodite ljudi koji su vas sputavali.

Ono što treba da imate na umu je da mir možete pronaći samo putem istine, na svim poljima života a posebno na ljubavnom planu. Ako budete iskreni prema sebi i drugima, istina će biti nagrađena.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group