Horoskop - Zodijak

Mesečni horoskop za Blizance u novembru

Mesec novembar Blizancima donosi brojne izazove.

Posle tri nedelje glavobolje, Merkur – planeta komunikacije i vaša vladajuća planeta, konačno dobija svoj direktan pravac. Ako ste spremni da čujete još dobrih vesti, pripremite se za akciju negde na polovini meseca, tačnije oko 13. novembra, kada se završava dug, iscrpljujući retrogradni ciklus Marsa. Jer ruku na srce, sa ove dve planete u njihovom zaokrenutom položaju, nije vam baš bilo lako u proteklih nekoliko meseci. Od sredine meseca posle duge sezone frustrirajućih odlaganja, konačno imate snage da nastavite da se fokusirate.

Taman na vreme mlad Mesec u Škorpiji pruža vam priliku za započinjenje novog emotivnog ciklusa povezanog sa strukturom i rutinom. Iako vam multitasking nije stran, sada je vreme da svoju energiju usmerite na projekte koji su vam zaista važni. Vaša pažnja treba da je okrenuta ka onom što vas nadahnjuje i ispinjava. Ovo je trenutak da uložite energiju u nešto što će zaista funkcionisati.

Budući da strpljenje nije jedna od vaših jačih strana, bićete oduševljeni saznanjem da nećete morati dugo da čekate pre nego što uberete plodove svog napornog rada. Sunce se useljava u Strelca (u vaš suprotni znak) oko 21. novembra, usmeravajući svoju snažnu energiju ka vašim partnerstvima i obavezama. Ovo je važno vreme za posvećenost, koje će vam dati mogućnost stvaranja novih saveza. Bez obzira da li je u pitanju novi poslovni ugovor ili useljavanje u novi životni prostor, pred vama je početak novog poglavlja u životu.

Međutim tu nije kraj. Pomračenje Meseca vas očekuje 30. novembra, što će aktivirati vašu sudbinu, zbog čega je potrebno da se pripremite ua transformaciju kataklizme. Ova transformacija će se odvijati na ličnom i međuljudskom nivou, zbog čega ne treba da budete iznenađeni ako se vaš odnos prema drugim ljudima iznenada promeni.

Velike promene su zvezde pripremile za Blizance, zbog čega je potrebno da aktivirate sva vaša čula.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group