Horoskop - Zodijak

Mesečni horoskop za Bika za mesec novembar

Napetost u životu jednog Bika je itekako opipljiva kako započinje mesec novembar.

Međutim i pored velike napetosti, ovaj mesec donosi i izvesna olakšanja. Poslednjih nekoliko nedelja Merkur je bio retrogradan, čineći da se Bik oseća vrlo nelagodno. Međutim već u prvim danima novembra Merkur se vraća na svoju putanju i Bik oseća da je došlo do poboljšanja u njegovom životu. Takođe i Mars, planeta koja upravlja delovanjem i odlučnošću takođe će zaključiti svoju retrogradnost. A kada se ove dve planete vrate na svoju standardnu putanju, olakšanje za Bika sledi polovinom novembra.

Takođe od 15. novembra Bik može da očekuje početak novog emocionalnog ciklusa. Sa Suncem koje simbolizuje spoljni identitet i Mesecom koji predstavlja vaš emotivni unutrašnji svet, ovo je vreme da sledite svoje srce. Nema sumnje u to da će Bik u ovom periodu biti spreman da preuzme na sebe veliku obavezu. Povoljan mlad Mesec vam sugeriše da je ljubav odmah iza ugla. Ali polako, jer nije sve tako lako kao što izgleda.

Za sve u životu, pa i za romantičnu vezu treba vremena, strpljenja i truda. Kada sezona Strelca započne 21, novembra, Bik će shvatiti da je veza mnogo više od ozvaničenja na društvenim mrežama. Ljubavna veza kao snažna emocionalna odgovornost počinje lagano da bude opipljiva Biku. Ovo je svakako dobro vreme za to da razmislite o tome na koji način doživljavate intimne odnose; šta znači biti istinski iskren u pogledu svojih želja, potreba i težnji.

Pred Bikom je težak zadatak. Potrebno je da stvarima u svom ljubavnom životu u ovom periodu pristupi iz sasvim novog ugla. Ali ne brinite, jer kao jedan Bik, vi ste i više nego sposobni da se uhvatite u koštac sa ovim izazovom. Bik nije neko ko se boji nepoznatog, niti razmišlja o porazima kad ide ka onom što ga zanima.

Najteža lekcija Bika očekuje krajem novembra, kada će otkriti da se ne pridržavamo svi istog etničkog kodeksa, što znači da ćete vi na svoja pleća (ponovo) preuzeti najviše odgovornosti.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group