Horoskop - Zodijak

Šta Ovnove očekuje u novembru

Kako lagano koračamo kroz mesec novembar vreme je da vam otkrijemo šta su zvezde pripremile za sve vas rođene u znaku Ovna.

U ovom periodu doći će do retrogradnje Merkura, što znači da će se u životu jednog Ovna sve naglo usporiti, jer planeta Merkur koja se brzo kreće naglo menja svoj pravac, i to se odražava na rezultate vašeg truda i rada. Međutim kako 2020. godina i nije bila baš najklasičnija godina, pametno je neke stvari malo odložiti.

Takođe u poslednjih nekoliko meseci i Mars – planeta motivacije i odlučnosti je odlučila da se okrene unazad, što vam je stvorilo dodatne poteškoće. Ali tamo negde na sredini novembra, tačnije 13. Mars se pridružuje Merkuru u njegovom maršu i Ovan posle niza propuštenih prilika, konačno dobija zeleno svetlo koje željno očekuje.

Mlad mesec u Škorpiji oko 15. novembra je savršena prilika za ponovno povezivanje sa vašim željama. Teme koje su vam već dugo u glavi, sada imaju priliku da budu realizovane, samo je potrebno da im pristupite iz malo drugačijeg ugla. Nova energija će vam pomoći da se izborite sa problemima u prošlosti, a pun mesec će vam dati priliku da prigrlite nostalgiju ali ne i da joj dozvolite da kontroliše vašu budućnost.

Dajte sebi dozvolu da razmišljate o prethodnim iskustvima na siguran, ograničen i seosećajan način. Krajem novembra tačnije 21. vas očekuje još jedan astrološki pomak - ulazak Sunca u znak Strelca, što vam donosi malo zabave. Imaćete preko potrebnu energiju i motivaciju za neverovatne stvari. Ako vam se ukaže prilika – otputujte negde, jer će vam itekako koristiti. Ako to ne bude zbog pandemije moguće, virtuelna ekspedicija je takođe primamljiv izazov.

Mesec novembar se za Ovna završava pomračenjem Meseca u Blizancima. Samim tim u vaš život ulazi dramatičan period. Moguće su veće promene u odnosima sa bliskim ljudima, ali pomračenje je takvo da kada jedna vrata zatvori, druga momentalno otvori. S toga se prepustite dešavanjima i pratite njihov tok, jer su kosmički proračuni u vašem interesu.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group