Horoskop - Zodijak

Mesec maj donosi lepe trenutke ovim horoskopskim znacima

Maj – jedan od najlepših meseci u godini.

Sa buđenjem prirode, rascvetalim cvećem na svakom koraku, cvrkutom prica i aktivnostima na otvorenom, šta vam više treba da biste uživali. Međutim dok određenim osobama prija ova promena vremena i raspoloženja, nekima teško pada. Danas vam otkrivamo kojim će to znacima u Horoskopu mesec maj doneti lepe trenutke.

Čak i tokom teških perioda u godini, određeni horoskopski znaci ne gube svoju fokusiranost i pozitivnost. S druge strane ima i onih koji lako padnu pod uticaj trenutnih zbivanja i izgube se u vrtlogu stvarnosti. Međutim koliko god beznadežno izgledalo, astrologija vas nikad ne ostavlja bez nade, bez nečeg u šta možete da verujete. Ako ste rođeni u znaku Bika, Jarca ili Riba, tokom meseca maja, čak ni kosmos neće moći da poremeti balans u vama.

Venera – planeta lepote i međuljudskih odnosa, uticaće dirketno na vaš ljubavni život. Budući da je ona planetarni vladar, može vam se desiti da se u ovom periodu osećate nesigurno ili neraspoloženo, ali je ovo takođe dobar period da preispitate svoje metode komunikacije. Pojačajte svoju nezavisnost i naučite malo više o onom što vas intelektualno stimuliše. Sunce u kombinaciji sa Jupiterom i Plutonom, će vas stimulisati da ispobavate nove stvari koje će vas izazivati, u isto vreme produbljujući vašu perspektivu i sposobnosti.

BIK – dobijate snagu da prigrlite svoje iskonsko JA

Kada je Bik u pitanju, radi se o vrlo slojevitoj ličnosti. Mesec maj podstiče Bikove da prihvate stvari koje ne mogu svesno da promene kao i da dodirnu svoju ekscentričnu stranu. Nove stvari koje se dešavaju u životu Bika, ujedno su frustrirajuće i osvežavajuće. U danima koji su pred Bikovima, biće u mogućnosti da uklone blokade koje ih sprečavaju da zablistaju. Poželjno bi bilo da se Bikovi odlepe od svoj kritičkog mentaliteta i sumnji u vlastitu sposobnost kako bi napredovali.

JARAC – vaša kreativnost ima snagu da zaleči vašu dušu

Jarčevi su trenutno u rascepu i nad prazninom koju pokušavaju da popune. Dešava se da im stvarnost veoma brzo dosadi i da u tim slučajevima žele malo da razdrmaju stvari. U danima koji slede Jarčevima će biti lako da ostvarite svoje planove. Njihova kreativnost će im omogućiti da naprave nešto lepo. Uzmanjem papira i olovke, i crtanjem bez bilo kog drugog povoda osim zbog vas samih i vašeg zadovoljstva, premostićete dati rascep. S druge strane, izrazite se rečima, napišite pesmu i opišite svoja osećanja. Promena koje će uslediti je neverovatna.

RIBE – spremni ste za akciju više nego ikad

Kao buđenje iz dugog zimskog sna, takav je period koji vam sledi. Ribe će tokom maja biti spremne za sve izazove koji im slede. Sa naletom iznenadne energije Ribe će zaista pomeriti granice sveta oko sebe ali i u sebi. Inspirisane Ribe će u ovom periodu moći mnogo toga da postignu, oslanjajući se na svoje umeće i veštine. Planeta Mars upravljaće vama u narednom periodu i učiniti vas vrlo konkurentnim.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group