Horoskop - Zodijak

Ličnost jednog Lava u krupnom planu

Budite slobodni da prostrete crveni tepih, jer kralj džungle je upravo stigao.

Lav je predstavljen životinjom koja se smatra vladaocem nad svim živim svetom u džungli. Ovaj žustri vatreni znak je ujedno i kralj nebeske džungle. Lavovi su potajno oduševljeni što im je dodeljen kraljevski status i vrlo ga rado prihvataju. Živahni, teatralni i strastveni Lavovi prosto obožavaju da budu u centru pažnje i proslavljaju život. Ono su rođeni da budu vođe i uživaju u negovanju prijateljstava i ljubavnih odnosa koji su umetnički i kreativno nadahnuti.

Razigrani Lavovi vrlo često zbog svojih dramatičnih nastupa pune stranice tabloida. Štaviše oni uživaju u tome da se o njima priča. Na kraju krajeva svaki Lav sebe doživljava kao slavnu ličnost. Međutim Lav nije neko ko se zamara raskošnim večerama, ekskluzivnim zabavama i dekadentnom dizajnerskom odećom. Lav je onaj kojim upravlja Sunce, naša najsjajnija zvezda povezana sa životom i vitalnošću. Sunce je poznato po tome da nikad ne prelazi u retrogradnost, što znači da su Lavovi poznati po svojoj stabilnosti, odanosti i postojanosti. Ono su verni prijatelji i ljubavnici koji ulažu svoje srce i dušu u svoje veze.

Lav je neko ko će najiskrenije da uživa u uspehu svog partnera, sve dok ga ovaj ne zaseni. Ego jednog Lava može biti povređen ako osete da je njihova pozicija ugrožena. Nebeskim Lavovima je važno da zapamte da njihovu svetlost nikad ne mogu da zaklone drugi, i da je njihov sjaj još blještaviji kada pomažu drugima da dođu do uspeha. A ono što posebno predstavlja problem Lavovima da budu kraljevi dosledni svog trona jeste njihova oholost, koja je ujedno i najveća pretnja njihovoj sreći.

Lav je poznat po svojim visokim ambicijama i odlučnosti, kao i po izuzetnoj hrabrosti koja ga vodi kroz život. Njegova snaga je ujedno - fizička, mentalna i emocionalna. A kao večiti optimista Lav je onaj koji zna da prihvati neuspeh i gura dalje.

Ž.J.

Izvor: Allure

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group