Horoskop - Zodijak

Ličnost jednog Blizanca u krupnom planu

Da li ste ikad imali toliko obaveza da ste poželeli sebe da klonirate samo da stignete sve da završite?

Ako jeste, onda znate kako se Blizanci osećaju. Ovaj nebeski znak je bio zainteresovan za toliko mnogo toga, da je morao da udvostruči. Zbog suštinske dvojnosti Blizanca, oni su često pogrešno predstavljeni kao dvolični. U stvarnosti Blizanci, vrlo retko imaju skrivenu nameru. Razigrani i intelektualno radoznali, Blizanci neprestano žongliraju sa raznim strastima, hobijima, karijerama i grupama prijatelja. Blizanci predstavljaju društvene leptire Zodijaka, koji vrlo lako mogu da započnu razgovor sa bilo kim na bilo koju temu.

Sezona Blizanca počinje 21. maja, kada nas ovaj znak uvodi u letnju sezonu. Blizanci su u tom pogledu izvrsni u uvođenju promena i transformacija. Znatiželjni Blizanci su sjajni u korišćenju svoje energije pri stvaranju kreativnih projekata. Neustrašivi mislilac, Blizanac je uvek spreman na nešto novo u životu. Nakon što podeli svoju progresivnu viziju za svetom, Blizanca je najbolje pustiti da se vrati svom idealizovanju sveta. Ovaj hiperativni vazdušni znak ima vrlo kratak raspon pažnje i najzadovoljni je kada može fluidno da pređe sa jedne ideje na drugu.

Blizancima upravlja Merkur, planeta komunikacije. Iako sa Devicom deli svoju vladajuću planetu, Blizanac se od nje razlikuje po mnogo čemu. Dok Blizanci ispoljavaju svoje emocije spolja, Device ih interno obrađuju. Blizanci obožavaju ćaskanja i povezivanje sa ljudima, i njihova glavna odlika je "komunikacija" rukama. Osim razgovora uživo, ovi znaci vole i duga dopisivanja. Međutim, taktika nije jača strana Blizanca kada je dopisivanje u pitanju, što znači da često znaju svojim rečima nesvesno da povrede druge.

Još jedna važna odlika Bliznaca je brz oporavak od stresnih situacija u životu. Blizanac je neko ko uvek ide dalje, koliko god teško bilo.

Ž.J.

Izvor: Allure

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group