Horoskop - Zodijak

Ličnost jedne Vage u krupnom planu

Vaga predstavlja vazdušni znak, prikazan u Zodijaku skalom odnosno kantarom (vagom).

Zanimljivo je to da je za ovu svrhu odabran jedinstven neživi objekat, u odnosu na sve druge znake. Ova asocijacija odražava Vaginu potrebu za tim da stvari oko nje budu u konstantnoj ravnoteži i harmoniji. Vaga je najblaže rečeno opsednuta simetrijom i nastoji da stvori balans u svim oblastima svog života.

Ovaj vazdušni znak predstavlja istinskog estetu Zodijaka, kojim vlada Venera planeta koja upravlja ljubavlju, lepotom i novcem. Vaga jednostavno obožava visoku umetnost, intelektualce i znanje. Vage bi sebe trebalo da okruže predmetima koji ih zadivljuju i koji im pomažu da ispolje svoj istančan ukus. Shodno tome ovaj znak se po pitanju karijere većinom odlučuje za poziv dizajnera, dekoratera, likovnog kritičara ili stiliste.

Dok suprotan znak u odnosu na Vagu, Ovan predstavlja – sebe, Vaga simbolizuje – nas. To bi značilo da su Vagama veze najvažnije u životu, i održavanje ravnoteže u prijateljskim odnosima. Vage ulažu veliki trud i dosta vremena u svoja prijateljstva i vole osobe koje imaju osećaj za modu i umetnost. Takođe Vaga je fascinirana ljudskom kožom, i ništa joj ne predstavlja veći užitak od masaže u spa centru ili rituala stavljanja maske na lice.

Kada je u pitanju romantična strana jedne Vage, ona je često u stanju da ide van granica koje je sebi postavila kako bi usrećila svoju voljenu osobu. Budući da Vaga nastoji da svi oko nje budu savršeno srećni i zadovoljni, ona je sprema da žrtvuje svoju reč radi partnerove sreće. Takođe Vaga lako može da ispusti iz vida da sreća njenog partnera zavisi i on njene lične sreće.

Vaga predstavlja kardinalni znak, što znači da je ona sjajna u pogledu pokretanja inicijative. Međutim, jedini problem u celoj priči nazire su u njenoj borbi sa neodlučnošću. Umesto da stalno traže spoljne znakove, Vage bi trebalo da se usredsrede na svoju intuiciju. I više nego sposobne da se snađu u različitim društvenim situacijama, Vage su one koje predstavljaju rešenje brojnih problema, ako su dovoljno smele da istupe pred drugima.

Ž.J.

Izvor: Allure

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group