Horoskop - Zodijak

Ličnost jedne Škorpije u krupnom planu

Škoprija predstavlja jedan od onih znakova u Zodijaku koje gotovo svi pogrešno shvataju.

Zbog njene neverovatne strasti i moći, Škorpiju često mešaju sa vatrenim znacima, dok je zapravo ona vodeni znak koji svoju snagu crpi iz psihičkog i emocionalnog carstva. Poput Ribe i Raka, i Škorpija je vrlo intuitivna i poprilično – vidovita.

Ono što ovaj znak čini jedinstvenim je njegov prepoznatljiv otrovni ubod. Baš poput njene nebeske duhovne životinje, Škoprija je poznata po tome da strpljivo čeka svoju priliku i da udara tamo gde najviše boli. Za njih je život poput partije šaha, u kojoj uvek planiraju povlačenja dva tri poteza unapred. Ono naime ne znači da su Škorpije loše već da jednostavno žele sebi da omoguće da dobiju ono što zaista žele.

Škorpija nikad ne pokazuje karte koje ima u rukama i njena zagonetna priroda je ono što je čini toliko interesantnom. Ona je takođe znak koji je najuže povezam sa seksom; deo tela kojim Škorpija upravlja jeste područje intimne regije. Međutim Škorpija nije neko ko samo žudi za seskom, ona ujedno traži i duhovnu i emocionalno povezanost sa partnerom.

Škorpija je znak kojim upravlja Pluton, planeta zadužena ta uništenje i trasformaciju. Kada je dobre volje, sva energija jedne Škorpije je inspirativna i vedra, a kada nije onda želi da kontrolišu sve oko sebe ne pitajući za cenu. Škorpije željne moći, moraju da shvate da kada njihov ego preuzme kontrolu, one postaju vrlo toksične. Svoj najbolji deo ličnosti Škorpija izražava kada vodi računa o nekom do koga joj je stalo. Kada gradi poverenje sa nekim Škorpija je u stanju da pokaže neverovatnu empatiju.

Ž.J.

Izvor: allure

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group