Ličnost jedne Device u krupnom planu

Devica je zemljani znak koji je istorijski predstavljen boginjom pšenice i poljoprivrede.

Ovo govori o duboko ukorenjenjm prisustvu Device u materijalnom svetu. Samim tim Devica je neko ko razmišlja na vrlo logičan način i ko uvek bira praktičan pristup stvarima. Ona je sistematična i visoko organizovana. Devica je u svom srcu perfekcionista i ne plaši se da poboljša svoje veštine marljivim i doslednim radom.

Ovaj zemljani znak vlada digestivnim sistemom što je čini vrlo probirljivom po pitanju hrane. Kao hiper-svesna svakog detalja koji je pred njom, Devica vrlo teško može da se distancira od stvari koje je okružuju. Planeta komunikacije Merkur je zadužena za upravljanje ovim znakom. Iako Merkur upravlja i Blizancima, ova dva znaka se radikalno razlikuju – dok su Blizanci fokusirani na stvari koje se dešavaju oko njih, Device se posvećuju upijanjem i obradom podataka.

Čini se da jedna Devica u sebi ima istinski računar za obradu informacija, zahvaljujući kom pretvara i najkompleksniji skup informacija u jednostavne organizovane koncepte. Ono što Devica najviše ceni je pedantnost, ali njena konstantna potraga za idealom može da bude itekako destruktivna po nju samu. Lepota postoji u okviru naših nesavršenosti a ono što Device teško prihvataju je da mane ne predstavljaju nužno nedostatke.

Iznad svega Device žele da drugima oko sebe budu od pomoći. One su ljubavzne, nežne i uvek su tu da pruže podršku prijatelju ili voljenoj osobi. Devica neće zazirati od toga da iskoristi svoj intelekt kako bi rešila neki sukob ili problem, služeći se praktičnošću u najvećem broju slučajeva. Ako je neko stvoren za to da bude posvećen i vredan, onda je to definitivno Devica.

Ž.J.

Izvor: Allure

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group