Koji horoskopski znak će najverovatnije biti vakcinisan, otkrivaju stručnjaci

Istraživači su uporedili podatke o vakcinaciji sa zvezdama i došli do zanimljivih zaključaka.

Ako verujete u astrologiju i koliko naš horoskopski znak utiče na naše odluke, onda će sledeće istraživanje biti prilično zanimljivo. Ministarstvo zdravlja Jute tvrdi da postoji razlika u stopama vakcinacije koje mogu biti zasnovane na našem horoskopskom znaku.

Istraživači su do zaključka došli kada su analizirali podatke od 1,2 miliona stanovnika i videli koji su predstavnici horoskopskog znaka vakcinisani po većoj stopi.

Da bi došli do rezultata, zvaničnici Ministarstva zdravlja pitali su koji je znak svaki od učesnika u istraživanju koje su uradili. Šta su pokazali podaci? Znak sa najviše vakcinisanih predstavnika je Lav sa 70%, zatim Vodolija sa 67% i Ovan sa 59%. Na poslednjim mestima su Devica i Škorpija sa 50% i 46%.

„Naravno, procenti mogu da variraju od regiona do regiona i od zemlje do zemlje“, rekli su istraživači, napominjući da je potrebno uraditi dalje studije kako bi se osigurao definitivan stav po tom pitanju. Uostalom, kako je priznala osoba zadužena za istraživanje: „Istraživanje je počelo nakon komentara na jednoj diskusiji, kada je kolega rekao da bi bilo zanimljivo pogledati stopu vakcinacije na osnovu horoskopskih znakova“.

Detalji o znacima i vakcinaciji:

Lav - 70%

Vodolija - 67%

Ovan - 59%

Strelac - 59%

Rak - 59%

Bik - 56%

Blizanci - 55%

Vaga - 54%

Ribe - 51%

Jarac - 51%

Devica - 50%

Škorpija - 46%

Ipak, gore navedene činjenice mogu imati dozu istine u svetu astrologije, ako se uzme u obzir da po karakteristikama horoskopskih znakova Lav želi da se istakne i da ima svu pažnju, Vodolija se ne plaši da isproba nove stvari i inovacije, dok Ovan uvek želi da bude na vrhu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group