Koji horoskopski znaci najlakše opraštaju prevaru

Više slika

Više slika

Koji od horoskopskih znakova zna da oprosti i pređe preko prevare?

Nekada ljubav nije toliko glatka i u njoj se mogu naći mnogobrojne prepreke poput sitnih ali i većih prevara. Međutim, neko zna da pređe toga i nastavi vezu sa osobom koja ju je prevarila, dok sa druge strane postoje oni kojima prevara znači samo jedno - kraj veze.

Pogledajte koji to horoskopski znaci imaju veliko srce i možda čak previše razumevanja u ovakvim situacijama.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenljivosti i prevrtljivosti. Oni će osobi koja ih je prevarila reći da su im oprostili, ali će se ta ista osoba morati da se pita da li je to potpuno istina ili ne . Možda će Blizanci zaista oprostiti tad, možda kroz nekoliko dana ili meseci, a možda neće nikad, ali mu je ta osoba previše draga pa neće tako lako da je pusti. Zanimljivo je da će osobe u ovom znaku hteti da pričaju o prevari  po nekoliko sati, dok sa druge strane znaju samo preći preko toga u roku od par sekundi i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Totalno su nepredvidivi.

Rak                               

Za Rakove se zna da su osećajne i emotivne osobe koje se brzo vezuju. Dobrice u duši će oprostiti prevaru sebi dragoj osobi ako se ona zaista pokaje i pokaže koliko joj je žao što je to uradila. Pokušaće da shvati zašto je taj neko imao želju za tim, pa je dugi razgovor o tome zagarantovan.

Vaga

Vage najvuše vole mir i sve će učiniti da stvari i situacije oko nje budu takve. Zato lako i opraštaju prevaru i nevernost partnera. Ali, da bi Vaga mogla da pređe preko toga potrebno joj je da shvati zašto je njen partner to uradio. Tada je spremna da nastavi svojim starim tokom.

Vodolija

Vodolija kao i Vaga spada u vazdušne elemente koji vole mir. Puna je razumevanja i zna da je ljudski grešiti, pa da je oproštaj sasvim u redu i pravi postupak koji treba da uradi. Iako možda neće preći odmah preko prevare, Vodolijama je bitno da saznaju razlog prevare i dobro objašnjenje.

Ribe

Ribe su veliki emotivci kojima je ljubav sve. Da ne oprašaju imale bi konstantan pritisak i osećaj težine, pa je to jedan od većih razloga zbog kojeg Ribe i vole da opraštaju. Teško im pada prevara, ali im je uz dobro objašnjenje, oproštaj jedino dobro rešenje.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group