Šta kažu zvezde - kako voli da letuje vaš horoskopski znak

Više slika

Više slika

Ovnovima treba adrenalin, Strelčevima i Blizancima veliko društvo, a Ribama i Rakovima intimnost

Evo kako idealno letovanje izgleda za svaki horoskopski znak.

Vatreni znaci

Vatreni znaci vole aktivno letovanje. Oni su uvek u pokretu i nikad se ne smiruju. Njima nije ni potreban odmor u klasičnom smislu te reči. Njima je potreban adrenalin i avantura.

Ovan je željan adrenalina i nikad mu nije dosta fizičke aktivnosti. On će svoj odmor provesti sportski, plivaće, skakaće, roniti, trčati, voziti gliser ili skuter. U obzir dolaze svi sportovi na plaži, kao što je, recimo, odbojka.

Lavovi vole luksuzne destinacije i mnogo polažu na svoj izgled, pa će se za putovanje spremati maltene mesecima, šalimo se bar sedmicama unapred. Obilaziće sve radnje i sniženja i kupiti najšik modne krpice i kupaće kostime.

Strelac obožava putovanja, avanture i veliko društvo. I na plaži će da započinje razgovore i da upoznaje nove ljude.

Vazdušni znaci

Vazdušni obožavaju društvo, baš kao i Strelčevi, stim što su oni i glavni na društvenim mrežama, pa će se do besvesti fotkati i sve fotke sa letovanja morati što pre da podele na svojim profilima.

Blizancima je bitna velika ekipa. I da se fotkaju i da što pre fotke okače na mrežu. I bitna im je dnevna diskoteka na plaži, pena party, kad se odvrne muzika do daske.

Vaga je spremila svoj najlepši kupaći kostim, kupila nove letnje krpice i spremila se za lenčarenje i uživanje na suncu, na nekoj skroz kul destinaciji. I spremila se za fotkanje. Bez mali milion selfija, vagi ne može da prođe letovanje.

Vodolijama nije uopšte bitno fotkanje, oni vole avanturu i da istražuju mesto na kojem letuju. Biraće originalne destinacije.

Zemljani znaci

Ova družina i nema toliko toga zajedničkog, iako imaju isti element zemlje. Bikovi će npr. uživati u hrani, dok je devica pravi asketa.

Bikovi su hedonisti i njima je bitno da na odmoru dobro jedu, da uživaju u hrani i satima da se izležavaju u hladu, na udobnoj ležaljci.

Devicama je važna urednost i čistoća plaže. Takođe, one mogu i raditi na odmoru. Bitno da na plaži u kafiću ima internet, poneće svoj laptop i završavati poslove.

Jarac pada u nesvest pred samu pomisao na putovanje. A kad već krene, voli tihe i mirne plaže, jer mu je od letovanja potrebno opuštanje. U potrazi je za destinacijama, koje imaju istoriju.

Vodeni znaci

Među vodenom ekipom horoskopa, Ribama, Rakovima i Škorpijama pronaći ćete one koji vole da se osame i kojima je letovanje zaista odmor, u pravom smislu te reči.

Rakovi vole romantičnost. Potpuno će se usporiti i prepustiti lenjosti na plaži.

Škorpije vole neistražene, atraktivne i opasne destinacije. Uživaće u plivanju, a na kopnu će se sakrivati ispod svojih tamnih naočara.

Ribe vole plažu – netaknutu prirodu i ne vole da se preterano izlažu suncu. Biće ispod svog omiljenog slamnatog šešira, u hladovini, glavom zagnjurene u svoju omiljenu ljubavnu knjigu, sanjajući da se upravo sada pojavi njihov princ.

J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group