Kako vam planete mogu pomoći da odaberete odgovarajuću karijeru?

Svaki znak i planeta vladaju određenim veštinama i talentima...

Vaša natalna karta je mapa planetarnog položaja u momentu vašeg rođenja. Samim tim, ukoliko se upustite u detaljniju analizu svoje karte, možete prikupiti znanje o vašoj vladajućoj planeti, istaknutim znacima, kućama i drugim astrološkim finesama koje mogu uticati na vašu karijeru.

Takođe, natalna karta vam može vam pomoći u razumevanju vaše jedinstvene moći i oblasti interesovanja, pored oblasti rada i projekata koji vam najviše odgovaraju kada je u pitanju karijera. Kada analizirate natalnu kartu, uzmite u obzir sledeće: 10. kuća se odnosi na vašu karijeru, profesionalne aspiracije i dostignuća, a planete koje se nalaze u 10. polju i znak na vrhu (početku) polja ukazuju na vašu karijeru i uspeh.

Ugaoni odnosi drugih planeta prema 10. polju utiču na energiju ove kuće i pružaju dodatne informacije o vašoj karijeri. Sredina neba (vrh 10. polja) predstavlja vaš javni imidž, reputaciju i karijeru. Ovo je važna tačka u karti rođenja koja može odrediti vaš profesionalni život.

Zadovoljna devojka pokazuje prstom na natalnu kartuphoto: envato

Primera radi, ukoliko se u 10. polju nalazi Jupiter, planeta progresije, to ukazuje na zanimanja koja se tiču duhovnosti, filozofije, prava i visokog obrazovanja. Njegova pozicija u natalnoj karti otkriva domet uspeha, resurse i intelektualne napore.

Saturn se odnosi na disciplinu i odgovornost jer utiče na one karijere koje su strukturirane i zahtevaju potpunu istrajnost, odlučnost i izdržljivost kao što su računovodstvo, inženjering i menadžment.

Mars ukazuje na ambiciju, nagon i energiju u vašim profesionalnim aktivnostima. Analiza ovih faktora u kontekstu vašeg horoskopa može pružiti sveobuhvatno razumevanje vaših sklonosti ka karijeri, potencijalnih izazova i mogućnosti.

Znak zodijaka ukazuje i utiče na nečiju karijeru i vodi osobu da izabere pravu profesiju prema karti rođenja. Postoji dvanaest podsekcija zodijačkog točka, a svaki odeljak označava 'kuću' zodijačkog mesta.

Ovan: oni koji pripadaju znaku Ovna su k'o rođeni za uniformisane snage, administraciju, inženjering, nekretnine, građevinarstvo ali i ugostiteljstvo, dok se Bik treba fokusirati na aktivnosti vezane za umetnost, medije, modu i grafički dizajn.

Blizancima odgovara profesija vezana za proviziju, savetovanje i finansije, dok Rakovi dobro plivaju u svemu što je vezano za nekretnine, umetnost ali i privatan biznis.

Izrada natalne kartephoto: envato

Lavovi poseduju autoritet i liderske kvalitete koji ih vode do karijere u odeljenju za nadležnost ili administrativnim poslovima. Nasuprot njima, Device su idealne u oblasti računovodstva ili kancelarijskim poslovima koji imaju veze sa papirima, odnosno administracijom.

Vaga uživa da pokazuje kreativnost čime god da se bavi, a najviše joj odgovara posao dizajnera, arhitekte ali i animatora. Škorpija je dobro pozicionirana u poslovima vezanim za farnaciju, dok je profesija nastavnika i sektor vezan za obrazovanje sasvim pogodan za horoskopski znak Strelca.

Jarac je dobar za poljoprivredu, medicinske oblasti i državni sektor, dok je posao filozofa kao i generalno sve oblasti vezane za obrazovanje najbolje prepustiti Vodoliji. Na kraju, Ribe se dobro snalaze u medijima, modi, administraciji i sportu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group