Kako će sezona Raka 2022. uticati na svaki horoskopski znak

Leto nam se kalendarski približava, što znači da je sezona Raka na putu.

U astrologiji, datum letnjeg solsticija na severnoj hemisferi takođe označava ulazak Sunca u znak Raka, a ove godine se sve radnje odvijaju 21. juna. Dok slavimo najduži dan u godini, takođe ćemo osetiti promenu u astrološkim vibracijama, jer slatka i osetljiva energija Raka vodi kosmičku vladavinu do 22. jula.

Kao i uvek, sezona Raka donosi emocionalnu dubinu, tople veze i mnogo osećanja. Rak je kardinalni vodeni znak zodijaka, brižan je, saosećajan i duboko osetljiv. Sa suncem u ovom vodenom carstvu, svi horoskopski znaci će biti više inspirisani da dođu u kontakt sa svojim korenima, neguju sebe i ljude oko sebe i prigrle svoju nežniju stranu.

Pošto je energija zodijaka Raka veoma usredsređena na emocije, sezona Rakova će nas verovatno gurnuti u naša osećanja i učiniti nas sklonijim hirovima našeg raspoloženja koje se stalno menja — drugim rečima, imamo Lanu Del Rej na ripitu. Sve u svemu, ovo je prelepo vreme da se povežete sa porodicom i starim prijateljima, uživate u sentimentalnim sećanjima na prošla leta i pretvorite svoj dom u udobno letnje utočište gde možete da organizujete okupljanja ili jednostavno date svom srcu malo prostora za disanje.

Letnje zabavne vibracije mogu pomoći da se izvučemo iz naših ljuštura, ali sezona Raka nas podseća da je u redu da uđemo u ove sunčanije mesece uz nežnost i pažnju.

U galeriji saznajte šta vas očekuje tokom sezone Raka.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group