Kako će sezona Jarca uticati na vaš horoskopski znak?

Dok se približavate novoj godini, možda radite dve stvari: razmišljate o svojim prekretnicama u 2022. i postavljate namere za godinu koja dolazi.

Ovo se savršeno poklapa sa sezonom Jarca, koja pada između 22. decembra i 19. januara. Ne samo da marljivi Jarac nameće svoju prepoznatljivu čvrstu ljubav svim horoskopskim znacima, već će se proširiti i intenzivna retrogradnost. Iz tog razloga, želećete da znate kako će nebeska dešavanja tokom sezone Jarca 2022. uticati na vaš horoskopski znak i šta da radite sa ovom energijom.

Kada se ambiciozni Jarac odluči za nešto, on se trudi da to i dobije - što bi moglo objasniti motivaciju koju osećamo tokom sezone Jarčeva. Njihova nepokolebljiva vera i pragmatičan pristup životu inspirišu nas da naporno radimo i sagledavamo stvari racionalno, a ne emotivno.

Uprkos snažnim vibracijama sezone Jarca 2022, postoji nekoliko nebeskih dešavanja koja će takođe uticati na vas. Kao prvo, Mars je i dalje retrogradan do 12. januara i nastaviće da crpi našu energiju. Retrogradni Merkur doprinosi drami kada počne 29. decembra. Ova „premotavanja“ često podstiču nostalgiju... i budimo iskreni, iskušenje da pošaljete poruku svom bivšem ili da se vratite starim navikama. Srećom, postoji vrlo malo stvari koje zastrašuju autoritativnog Jarca.

„Odvojite ovo vreme da razmislite o sebi, posvetite vreme samoljublju i završite godinu tako što ćete biti jasniji šta želite za sledeću godinu“, kaže astrolog.

Sledećih nekoliko nedelja uticaće na svakoga drugačije. Nastavite sa čitanjem i u galeriji saznajte kako će sezona Jarca 2022. uticati na vaš horoskopski znak.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group