Kako će se osećati svaki znak Zodijaka tokom sezone Devica

Astrolozi nagoveštavaju da ćemo se svi osećati fokusirano tokom sezone Devica!

Sunce je zvanično napustilo svoj domaći znak Lava i prešlo u zemljani znak Device 22. avgusta, započinjući sezonu Devica 2021.

Svi će ovu astrološku atmosferu doživeti drugačije. Devica je promenljivi zemljani znak zodijaka, a njena energija pomaže nam da usavršimo rutine i počnemo da se organizujemo. Ova pragmatična energija savršena je za fokusiranje na posao i pronalaženje načina da naš raspored lakše teče. Kako je znak povezan sa velnesom, sezona Device je odlično vreme za obnavljanje naših zdravstvenih ciljeva i osvežavanje rutine brige o sebi. Pridružite se zabavnom času vežbanja ili potražite sveže proizvode na pijaci između obavljanja poslova.

Tokom prve nedelje sezone Devica, vladajuća planeta znaka Merkur će prolaziti kroz teritoriju znaka - a moćna planeta Mars će takođe biti u Devici tokom većeg dela narednog meseca. Ova grupa planetarnih energija pojačaće vibraciju zodijaka Device i u potpunosti će nas uhvatiti u svoju mrežu, tako da ćemo biti u mogućnosti da se uhvatimo u koštac sa projektima orijentisanim na detalje. Energija Device će dostići vrhunac tokom bujnog mladog meseca 6. septembra 2021. godine. To će biti jedan od najboljih trenutaka u sezoni za „sadnju semena“ za budućnost i stvaranje neke praktične magije u vašem životu.

U galeriji otkrijte kako će sezona Device uticati na vaš horoskopski znak i kako da najbolje iskoristite ovu atmosferu.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group