Kako će retrogradna Venera uticati na vaš lični život i finansije?

Venera je krenula retrogradno 19. decembra prvi put od prošle godine. Period retrogradne Venere trajaće punih šest nedelja – do 29. januara 2022. godine. Šta to znači u smislu astrologije?

Planeta Venera u astrologiji asocira na ljubav i romansu, ali se veruje da ovo nebesko telo kontroliše i finansije. Dakle, kada Venera počne da se okreće, u oblastima za koje je ona odgovorna može doći do ozbiljnih promena. Verovatno će vas retro hod planete u decembru i januaru ohrabriti da preispitate odnose i finansije.

Ove godine retrogradna Venera će trajati od 19. decembra 2021. do 29. januara 2022. u znaku Jarca. Prve znake retrogradnosti osetićemo 17. decembra, a postretrogradni efekat će trajati do 1. marta 2022. godine. Istovremeno, vrhunac retrogradne Venere, kada možete iskusiti snažnu ljubav i samopouzdanje, doći će 8. januara 2022. godine.

Važno je da vodite računa o svom blagostanju tokom retrogradnog perioda Venere. Umesto dramatičnih promena u izgledu, bilo da je u pitanju promena boje kose ili ultra kratka frizura, važno je uspostaviti vezu sa sobom i svojim telom. Ovo će vam pomoći da se osećate dobro kada je Venera retrogradna.

Evo kako će retrogradna Venera uticati na svaki horoskopski znak.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group