Kako će pun mesec u septembru uticati na vaš horoskopski znak?

Leto se bliži kraju, ali pre nego što nas napusti za ovu godinu, vreme je da ga poljubite za rastanak uz svetlucavi trenutak punog meseca koji oživljava vaše snove.

Pun mesec nas očekuje 10. septembra i ovaj događaj će pojačati emocije i doneti neka iznenađenja na kraju letnje sezone. Poznat kao godišnji žetveni mesec zbog svoje blizine jesenjoj ravnodnevici, takođe je poslednji puni mesec leta, tako da ćete verovatno želeti da znate kako će uticati na vaš horoskopski znak.

Pun mesec se dešava usred prizemne sezone Device, koja stavlja fokus na logična pitanja i čini nas posebno usmerenim na praktične detalje života. Međutim, pošto se ovaj pun mesec odvija u celom zodijaku u vodenom znaku Ribe, privremeno ste uronjeni duboko u eterični svet svojih emocija. Poetska i osetljiva energija Riba će pojačati osećanja punog meseca, čineći intuiciju jednako važnom kao i posmatranje, navodeći vas da pomislite da vaše najveće fantazije izgledaju moguće. Međutim, važno je da se ne zanosite previše svojim emocijama — retrogradni Merkur će biti u punom zamahu pod ovom lunacijom, tako da ćete lako na kraju reći nešto što zapravo ne mislite ili na neki drugi način biti zahvaćeni intenzitetom drame punog meseca.

Septembarski pun mesec stvara labavu konjunkciju sa sanjivom planetom Neptun, dodatno vas povezuje sa vašim fantazijama i osvetljava našu maštu. Pored toga, slatki sekstilni aspekt ekscentrične planete Uran dodaje faktor zabavnog iznenađenja ovoj kasnoj letnjoj lunaciji, pa pazite na nagle promene u srcu. Možda ćete videti kako se neki od vaših letnjih ciljeva neočekivano ostvaruju ili dostižu uzbudljiv vrhunac, pa očekujte neočekivano. Leto se možda bliži kraju, ali sa energijom ružičaste boje ovog punog meseca, budućnost i dalje izgleda sjajno.

U galeriji pročitajte o tome kako će pun mesec u septembru 2022. uticati na vaš horoskopski znak.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group