Jedan horoskopski znak koji se u osnovi slaže sa svim drugim znacima

Astrološka kompatibilnost je čest predmet spornih rasprava.

Da li su dva znaka predodređena da budu zajedno uprkos svemu; da li su druga dva večiti suparnici? Zašto su Škorpije tako mistične, Jarčevi tako predani poslu a Blizanci opet toliko neodlučni? Sve je to stvar velike kosmičke tajne. Pa opet, među svima njima postoji jedan znak koji se u osnovu dobro slaže sa svim drugim znacima. Bez drame, bez velikih gestova. On je neko ko u svom srcu ima mesta za sve ljude koje sreće i sa kojima deli ovaj svet. U pitanju su Ribe. Empatični plivači koji osećaju šta leži na svačijoj duši. Ribe predstavljaju promenjiv znak koji se nalazi u ekipi sa Blizancima, Devicama i Strelčevima. Kao vodeni znak one su usredsređene na emocije, što Ribama daje mogućnost da “uđu” u bilo čije cipele.

RIBE KAO PRIJATELJI

Ribe su izuzetno pouzdana stvorenja. Sa svojom jedanaestom kućom kojom vlada Saturn one svoja prijateljstva shvataju vrlo ozbiljno. Svako ko želi da ima Ribu za prijatelja može biti sigiran da će sve njegove tajne biti na sigurnom i da će uz sebe uvek imati osobu na koju mogu da računaju.

RIBE KAO ČLANOVI PORODICE

Ribe predstavljaju poslednji znak Zodijaka, zbog čega se obično posmatraju kao “stare duše” i mudraci. Ribe su one kojima više leže ozbiljne teme nego druženje sa decom, u mlađem dobu, dok kao odrasle osobe više biraju društvo dece nego starijih. Ribe su zapravo one koje mogu da preuzmu bilo koji ulogu koja je pred njima.

RIBE I LJUBAV

Ribe vole da budu zaljubljene. Iako su poznate po svojoj zatvorenosti jednom kada se usude da otkriju svoju ljubav nekom, one ne oklevaju da pokažu svoju romantičnu stranu. Ribe instinktivno znaju kuda da “plivaju” i šta da rade da osvoje nečije srce. Njima je sasvim svejedno da li je pred njima neumoljiv Lav, kog treba da tretiraju kao kralja, ili osetljivi Rak. One će svakom naći – caku.

RIBE U POSLOVNOM SVETU

Ribe je najbolje posmatrati kao “vatrogasce” u kancelariji. Ribama je moguće poveriti širi raspon zadataka i one su jednako dobre kako za rad u timu tako i za samostalne projekte. Kao vrlo odani saradnici Ribe će se uvek pobrinuti da svako dobije zasluženu povišicu i uvek će biti tu da podrže svoje radne kolege.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group