Horoskop - Zodijak

Horoskopski znaci kojima maj donosi uspeh u karijeri

Kada razmišljate o svojim ciljevima po pitanju karijere, šta vam prolazi kroz misli?

Da li zamišljate sebe na nekoj važnoj poziciji? Da li već vidite proslavu u firmi povodom vašeg unapređenja? Ispravite nas ako grešimo, ali većina nas je sklona tom da vidi svoj cilj, pre nego što uopšte započne trku. Nema ništa loše u tome da vas um vodi ka slavi, ali sanjati o slavi nije isto što i doživeti je.

Kada je karijera u pitanju donosimo vam ovom prilikom malu pomoć sa astrološkog aspekta. Otkrivamo vam kojim će to znacima u Zodijaku mesec maj doneti sreću i prosperitet. Maj je dosta statičan po pitanju većine znakova, međutim kad su u pitanju Lav, Bik i Vodolija stvari su drugačije. Ovog meseca će imati mogućnost da napreduju i približe se ostvarenju svojih ciljeva kad je posao u pitanju.

Ako ste jedan od ova tri znaka, ne treba da stremite ka tome da odmah vidite plodove svog rada. Odloženo zadovoljstvo i sveopšti uspeh je ono što treba da očekujete. Tokom maja, četiri planete će imati snažan uticaj na Lavove, Bikove i Vodolije. Ovo ne treba da vas plaši. U ovom periodu dobićete priliku da radite na sebi i postavite prioritete u svom životu. Snažan uticaj Venere osetićete od polovine maja, kada će ona upravljati vašim poslovnim odnosima i donositi vam novac.

BIK – privlačite novac i dobijate pozitivne povratne informacije

Ovaj mesec je sjajna prilka za Bika da preispita svoje finansijske ciljeve, planove uštede novca i traženja povišice. Međutim, novac nije jedino o čemu će Bik razmišljati. Biće pohvaljen za svoja dostignuća, i dobiće priliku da drugima pokaže svoj talenat

LAV – osećaćete se motivisano i isticaćete svoje ime

Merkur tokom maja utiče na to da Lav intenzivno misli na posao. Lav je spreman u narednom periodu da preuzme odgovornost za svoj rad kao i da za to bude pohvaljen. Hrabrost je odlika koja najbolje opisuje Lava ovog maja. Upuštaće se u brojne rizične situacije i izvojevati pobede iz njih. Osim toga Lav će se osećati i inovativno što će mu pružiti brojne mogućnosti.

VODOLIJA – imaćete mnogo energije

Mars planeta ambicije predvodiće Vodolije tokom meseca maja. Vodilija će imati u sebi mnogo pozitivne energije koja će joj omogućiti da ostvari svoje ciljeve. Stremiće ka visinama i dostizaće ih. Pod naletom energije, Vodolija će biti ekstremno motivisana da da najbolje od sebe, i dobije ono što zaslužuje.

Ž.J.

Izvor: Elite Daily

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group