Horoskopski znaci koji se smatraju nemilosrdnim radoholičarima

Postoje osobe koje svaki svoj budan trenutak u danu posvećuju planiraju odmora i nove avanture.

Oni sebe i u svetu snova zamišljaju ispod palmi na obali mora sa koktelom u ruci, daleko od bilo kakvih poslova. S druge strane ima i onih koji su opsednuti radom i karijerom. Uvek na telefonu, okupirani slanjem e-mailova i radom na novom projektu. Takve osobe svi u njihovom okruženju s razlogom zovu radoholičarima. Sa astrološkog aspekta, dva su znaka ona koja prednjače u trci za najvrednije, a u redovima koji slede otkrivamo vam o kojim se znacima radi.

DEVICA

Ako je neko neumoljiv kada je posao u pitanju onda je to svakako Devica. Vrlo pedantna, rođena da bude vođa i organizator, Devica je poput mašine kada je reč o završavanju poslova. Ona se ne zaustavlja dok svaki predmet ne bude rešen i ne mari pri tom ni za vreme ni za umor. Ako je na čelu tima (a ko bi drugi mogao da bude) znajte da će projekat koji joj je poveren biti odrađen perfektno. Ne postoji temeljnija osoba od Device, zbog čega joj se i poveravaju najkomplikovaniji zadaci. Završavanje svega pre roka – misija je jedne odlučne Device.

JARAC

Niko ne daje više od sebe za postizanje zacrtanog cilja od istinskog zemljanog znaka – Jarca. Ova morska koza je u stanju da ne spava tri dana i tri noći, sve dok posao ne bude obavljen do kraja. Vrlo ambiciozan i svestan svojih kvaliteta Jarac uvek bira najteže među poslovima. Kada se dohvati određenog projekta Jarac će ga razraditi do najsitnijih detalja i neće disati ako treba dok ne bude završen. Greške, bukvalno su nepostojeće sa Jarcem u priči. On je onaj koji prvi dolazi u kancelariju i ostaje poslednji da ugasi svetla.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group