Horoskopski znaci koji će imati najviše sreće ovog marta

Mesec mart sa sobom donosi svežu i osvežavajuću energiju, a za neke znakove zodijaka ovaj period može biti veoma srećan.

Za ljubitelje astrologije, mart nosi sa sobom poseban značaj kao mesec u kojem se prepliću energije različitih horoskopskih znakova. Sa Suncem koje prolazi kroz znak Riba počevši od 19. februara pa sve do 20. marta, i prelaskom u znak Ovna nakon toga, ovaj mesec donosi dinamičnu smenu energija, od introspekcije i intuitivnosti do akcije i hrabrosti.

Za one koji su rođeni u ovom periodu, ili imaju važne planete smeštene u Ribama ili Ovnu, mart može biti posebno značajan mesec za dublje samopromišljanje i pokretanje novih projekata. Energija "ribljeg" perioda naglašava suptilnost, empatiju i kreativnost, dok energija perioda koji je pod vladavinom Ovna donosi hrabrost, entuzijazam i želju za ostvarenjem ciljeva.

Ovaj prelazak između dva znaka može biti vreme kada se suočavamo sa sopstvenim unutrašnjim kontrastima i protivrečnostima, ali istovremeno nas podstiče da integrišemo ove suprotnosti kako bismo postigli unutrašnju ravnotežu i napredak.

Ako pripadate nekom od sledećih horoskopskih znakova, srećni ste i imaćete divno proleće jer vam od marta zvezde donose veliku radost. Iskoristite prilike koje vam se pružaju i uživajte u novoj sezoni!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group