Horoskop za Vodolije za avgust 2021

Nestabilna energija Vodolije u avgustu može dovesti do ozbiljnih problema.

Brak i porodica

Vodolije će osećati da ih svi oko njih ne razumeju. Vredi preispitati svoj odnos sa prijateljima, verovatno je sa nekima veza odavno izgubljena i ne biste trebali ulagati svoju energiju i vreme da biste je obnovili. Trebalo bi, maksimalno, isključiti kontakte sa ljudima koji vam kvare raspoloženje. U avgustu morate da se koncentrišete na ljubavne odnose, sada je vreme za njih.

Mogući su problemi i nesporazumi sa voljenom osobom. Izbegavajte takođe sukobe sa rodbinom. Ne preterujte sa obećanjima, jer se u avgustu neće ispuniti.

Zdravlje i način života

Vodolije čeka pogoršanje hroničnih bolesti. Ako već znate sa koje strane će doći ovaj problem, pripremite se za njega unapred. U avgustu morate izbegavati promaju, hipotermiju, ledena pića. Veoma ste ranjivi na prehlade i viruse i lako se možete inficirate. Ako je neko bolestan u blizini, držite se podalje.

Ako želite da vežbate svoju figuru, izaberite plivanje ili pilates. Neka se vaša kondicija oporavi uz opuštene sportove. Ne preopterećujte se kardio vežbama. Krajem meseca, podvrgnite se pregledu genitourinarnog sistema, verovatno postoji problem koji treba tretirati.

Karijera i finansije

Vodolije moraju da paze na novac. Na poslu ne verujte nikome, posebno ako se bavite finansijama. Pažljivo potpisujte hartije od vrednosti. U poslovnim pregovorima pokušajte više da slušate nego da pričate.

U avgustu će vam možda biti ponuđeno povoljno mesto za vas, mada će vas nešto u vezi sa tim mučiti. Horoskop vas poziva da isprobate nešto novo. Vaši strahovi i sumnje mogu biti neosnovani, zato budite ponosni i sigurni u sebe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group