Horoskop - Zodijak

Šta 2019. donosi Jarčevima: idite na romantično putovanje i ojačajte porodične odnose

Dragi Jarčevi, vaš zadatak za ovu godinu je da uronite duboko u svoj unutrašnji svet.

Podelite sve svoje unutrašnje strahove sa partnerom. Uostalom, možemo onima koji su oko nas podeliti samo ono što je u nama.

Ljubav

Ove godine, zvezde daju prednost romantičnim putovanjima, posebno između marta i oktobra. Solo plivanje nije vaša opcija ove godine, bukvalno i figurativno. Ako još niste upoznali svog partnera - iskoristite bilo kakve mogućnosti da se to desi. Ako ste već u vezi - ojačajte vezu i razvijajte je. Veoma je važno da napravite "restartovanje". Na primer, službena registracija, venčanje, kupovina porodične nekretnine, popravka itd.

Karijera

Neočekivano možete otkriti u sebi talente koje nikada ranije niste poznavali. Vaš autoritet u očima drugih će se povećati mnogo puta. Stoga, slobodno ostvarite svoj potencijal u radu i karijeri. Vrlo dobro je da sada počnete da učite nešto novo. To mogu biti čak i duhovna učenja i prakse. Ali promena profesije se ne preporučuje. Bolje je aktivno razvijati postojeće pravce. Svaka saradnja i timski rad će biti veoma plodonosni.

Novac

Prognoze za finansije 2019. za zodijački znak Jarac savetuje: uzmite u obzir interese drugih ljudi - ovde su važni iskrenost i tačnost. Vratite sve dugove. Finansijska godina je stabilna, mogući su dodatni izvori prihoda. Ali takođe ćete morati da trošite novac - najverovatnije će biti potrebna impresivna količina da se izgradi porodično gnezdo ili da se popravi.

Zdravlje

Posebno pazite na organe u predelu glave i vrata (grla, pršljenova, štitne žlezde) i krvnih sudova. Oslobodite se loših navika, ojačajte imuni sistem. Takođe se bavite prevencijom bolesti zglobova.

Generalno, rast i razvoj se očekuje u svim sferama. Vaša intuicija će se izoštriti, energija će se povećati, pojaviće se mnoge mogućnosti za samoostvarenje.

M.L.

segodnya.ua

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group