Horoskop - Zodijak

Šta 2019. donosi Devicama: ne plašite se snova i proširite krug komunikacija

Horoskop za 2019. za vas Device je vrlo dobar!

Zato se usudite da zamislite najhrabrije želje - postoje velike šanse da budu ispunjene u roku od godinu dana. Pored toga, neočekivano za vas će se ostvariti vaši stari snovi. Očekuje vas mnogo zanimljivih sastanaka i događaja. Jedina stvar koja može pomračiti ovaj praznik života je teškoća u privatnom životu.

Ljubav

Početak godine će biti miran, ali počevši od maja 2019. budite pažljiviji prema partneru i vašoj vezi. Moguće su krize i nesporazumi. Ovo je neka vrsta testa snage, ako je prođete - veza će postati pouzdana i jaka. U nekim brakovima je moguć dugo očekivani razvod. U romantičnim odnosima najvažnija stvar sada nije senzualna, već duhovna komponenta. Ako je odnos iscrpljujući i nemoguće ga dalje razvijati, on će se okončati. Takve događaje shvatajte filozofski.

Karijera

Veoma je korisno za vas da steknete nova poznanstva, mnogi od njih će imati veoma važnu ulogu u budućem profesionalnom životu. Ako ste uključeni u bilo kakvu obuku, treninge, konferencije, itd. - ovo je vaš najlepši sat, bićete prepoznatljivi. Ako radite u timu - pokušajte da učinite sve da ga ujedinite, da postanete pravi tim. Možda ćete u kolegama naći ne samo istomišljenike, već i istinske prijatelje. Ako odlučite da promenite posao - bolje je da to uradite od maja.

Novac

Profit će doneti ono što vi niste sami uradili, već kao deo tima. Prognoza za finansije 2019 za znak zodijaka Devica kaže: generalno, finansijski poslovi idu dobro i tačno cele godine. U oktobru će postojati mogućnost dodatnog prihoda. Međutim, budite izuzetno racionalni, sve računajte unapred.

Zdravlje

Pratite stanje digestivnog trakta i krvnih sudova. Jedite racionalno, ne preterujte i izbegavajte stresne situacije. Uzmite lekove s oprezom i, ako je moguće, odustanite od loših navika. Vežbajte i pozitivno gledajte na život - i zdravlje će biti normalno.

Uopšteno, horoskop za celu 2019. godinu za znak zodijaka Devica je vrlo uspešan. Obećava mnogo prijatnih iznenađenja, upoznavanja, ažuriranja u različitim oblastima života.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group