Šta februar donosi svakom znaku Zodijaka?

Februar obećava da će biti neobičan mesec – ne samo zato što ima 29 dana, već i zato što će se narednih dana desiti mnogi zanimljivi događaji zbog upada većine ličnih planeta u znak Vodolije.

Pred nama je mesec, čiji će glavni deo proći pod znakom Urana i Vodolije, što ga čini dvosmislenim, spontanim, pa čak i haotičnim, ali i među haosom će biti šanse da se postavi temelj za nove početke.

Ovog meseca ne bi trebalo da radite sami, timski rad može doneti mnogo više rezultata. Stoga, više komunicirajte, privucite istomišljenike da implementiraju vaše ideje. Razgovor sa drugim ljudima može vam nasumično dati inspiraciju i nove zanimljive ideje. Preporučljivo je da sve ideje zapišete redom, jer se one mogu, sa velikom verovatnoćom, pokazati kao veoma obećavajuće.

Mesec je aktivan za promene. Pokušajte da promenite nešto u svom životu, uradite nešto što do sada niste radili, uvedite nove navike. Ako promene nisu dobrovoljne, postoji velika verovatnoća da će se okolnosti razviti tako da ćete jednostavno biti prinuđeni da nešto promenite.

Mlad Mesec 10. februara biće u znaku Vodolije pa treba da budete spremni na to da planovi mogu biti poremećeni ili će u poslednjem trenutku nešto krenuti potpuno drugačije nego što ste očekivali. Planirajte svoje akcije na osnovu okolnosti.

Pun Mesec 23. februara odvijaće se u znaku Device u napetim aspektima sa Saturnom i Merkurom u Ribama. Stvara se prilično depresivna atmosfera, može se pojaviti osećaj ranjivosti. Ako imate neku vrstu emocionalne nestabilnosti, onda će se tokom ovog perioda najverovatnije manifestovati sasvim jasno, čak do apatije, nerazumevanja vaših ciljeva i smernica.

Važno je stabilizovati emocionalnu pozadinu, izraziti svoje emocije i ne pasti u sindrom žrtve ili spasioca. Naprotiv, sve kreativne aktivnosti tokom ovog perioda su veoma korisne, one će pomoći da se oslobodite nepotrebnih emocija. Sa zdravstvene strane, može se primetiti oslabljen imunitet, podložnost virusnim bolestima, trovanje, pa čak i pogoršanje zavisnosti. Zbog toga je vredno obratiti pažnju na svoje zdravlje od početka meseca.

U odnosima, i ličnim i poslovnim, atmosfera takođe može postati napeta. Možda ćete početi da primećujete stvari kod ljudi koje ranije niste primetili. Možda postoji veća želja za slobodom, nevoljnost da se popusti ili bilo šta izdrži. S obzirom na to da komunikacija u ovom periodu postaje oštrija i direktnija, nisu isključene ni svađe u odnosima. Ovo vreme je idealno za unošenje raznolikosti u vaš odnos.

Kraj meseca je prilično traumatičan, pa je bolje odložiti putovanja. Takođe, ne bi trebalo da rizikujete svoje finansije u februaru, treba veoma pažljivo ulagati i izbegavati emocionalnu potrošnju. Ono što vam može izgledati kao brz i lak novac najverovatnije će se pretvoriti u finansijske gubitke.

U galeriji otkrijte prognozu za sve znakove zodijaka, a ako znate svoj podznak, onda možete pogledati i prognozu za ovaj znak.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group