Horoskop otkriva šta nam donosi novembar 2023?

U novembar ulazimo kroz napet odnos planeta u znaku Škorpije sa planetama u znaku Bika, dodatno prodrmani još uvek aktuelnom energijom punog Meseca i pomračenja u znaku Bika.

Sa jedne strane stoje naše istinske želje i potrebe za promenama i velikim čišćenjem u našim životima, odnosima, situacijama – a sa druge stoje strahovi od gubitka sigurnosti, brige i nedoumice koje ne znamo kako da na pravi način rešimo.

Tokom prve nedelje meseca Merkur iz Škorpije pravi opoziciju sa Uranom iz znaka Bika, Venera iz Device opoziciju sa Neptunom iz Riba, a Sunce iz Škorpije opoziciju sa Jupiterom. Ni malo jednostavan period jer govori o problemima u komunikaciji (sukobi, svadljivost, nerazumevanje), saobraćaju, impulsivnim reakcijama i naglim preokretima, zakonskim problemima, ali i o disbalansu u emotivnim odnosima – najpre u onima gde imamo tajne (koje sada mogu isplivati na površinu). No, ovo je i period za tajne afere, ljubavna razočarenja, sukobe sa autoritetima, finansijske mahinacije i velike troškove.

8-og novembra Venera prelazi u svoje sedište, znak Vage. Za one kojima su znak ili podznak u vazdušnim ili vatrenim znacima ovo je povoljno – jer će im doneti lakši emotivni balans, lakše baratanje finansijama, ali i više uživanja. Kod nekih – ovo je period za ozvaničenje veze, veridbe ili brak.

9-og novembra Merkur prelazi u znak Strelca – iako će prvih par dana biti u kvadratnom aspektu sa Saturnom (što govori o problemima u dogovorima, saobraćaju, sa papirima) ipak će nakon tog perioda doneti povoljan uticaj – naročito kod onih koji sarađuju sa inostranstvom ili sa državnim i javnim institucijama.

Mars iz Škorpije je od 10-13-og novembra u opoziciji sa Uranom iz znaka Bika – i ukazuje na porast nasilja, destruktivnost, izbrzanost, impulsivnost, naglost u postupcima. I Sunce iz Škorpije (do 15-og novembra) kao i mlad Mesec u Škorpiji (13-og novembra) su u opoziciji sa Uranom iz Bika – i nagoveštavaju period preseka, buntovništva, potrebu da se oslobodimo toksičnih obrazaca i osoba, odnosa, svega onog što nas vezuje, uslovljava i koči.

22-og novembra Sunce prelazi u znak Strelca i ulazi u kvadratni aspekt sa Saturnom. Sukob sa autoritetima, osećaj da smo po nekim pitanjima blokirani, prepreke, ograničenja. Osećaj umora, gomilanje obaveza, manjak vremena i previše odgovornosti koje smo natovarili na sebe.

24-og novembra i Mars prelazi u znak Strelca i takođe ulazi u kvadratni aspekt sa Saturnom iz znaka Riba – postojaće osećaj da se naše usmerenje i ciljevi suočavaju sa preprekama i blokadama, da smo prepušteni sami sebi i da su ograničenja prevelika da bismo ih prevazišli. Savet je da se od ciljeva ne odustaje, jer su oni uz nešto više strpljenja i truda – itekako ostvarivi.

27-og novembra imamo pun Mesec u Blizancima – koji će doneti probleme u saobraćaju, komunikaciji, laku povredljivost, osetljivost, baratanje neproverenim informacijama, kao i velika obećanja....a znate kako kažu – Tamo gde ti puno obećavaju, malu torbu ponesi....

Ja nešto ne bih rekla da će se ovaj novembar baš “proslaviti” – meni on deluje kao prilično težak, stegnut I napet mesec sa mnoštvom situacija koje su otežavajuće, nemirne I kompleksne. Ne sporim – nekom najgori a nekom najbolji….ali suštinski – ni malo jednostavan period je ispred nas.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group